فدولا

تاثیر قهوه بر درمان بیماری ها

فدولا

تاثیر قهوه بر درمان بیماری ها

۸ مطلب در مرداد ۱۴۰۳ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

اگر بخواهیم روراست باشیم، حقیقت این است که بسیاری از افراد، قهوه به خصوص قهوه ترک را به خاطر کافئین آن می نوشند. پیش از این نیز به طور کامل توضیح دادیم که قهوه ترک، یک روش محبوب برای دم کردن قهوه است که منشا آن ترکیه بوده و در فنجان های کوچکی به نام دمیتاس سرو می شود.

برای بسیاری از طرفداران خرید قهوه ترک، میزان کافئین قهوه ای که می نوشند مهم است. مقدار کافئین قهوه ترک بسته به نوع و مقدار دانه های قهوه مصرفی، اندازه آسیاب و زمان دم می تواند متفاوت باشد. به طور معمول، یک فنجان استاندارد قهوه ترک حاوی حدود 50 تا 65 میلی گرم کافئین است که در مقایسه با برخی از قهوه های دیگر، مقدار خوب و قابل قبولی است. با این حال روش هایی وجود دارد که با بکارگیری آن ها می توان محتوای کافئین قهوه ترک را افزایش داد. برای مثال، برخی از افراد ممکن است از تفاله های قهوه بیشتری استفاده کنند یا قهوه را طولانی تر دم کنند، که می تواند محتوای کافئین را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. برای مقایسه، یک فنجان قهوه دم کرده معمولی حدود 95 میلی گرم کافئین دارد و یک فنجان اسپرسو حدود 60 تا 75 میلی گرم کافئین دارد. قهوه ترک معمولا با یک لیوان آب سرو می شود تا طعم قوی و غنی آن متعادل شود. 

  • فدولا
  • ۰
  • ۰

یکی دیگر از مهم ترین نکات در راهنمای خرید قهوه، تاثیر شرایط محیطی بر کیفیت دانه های قهوه است. از مهم ترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:


1. آب و هوا
دانه های قهوه باید در دمای میانگین بین 18 تا 25 درجه سانتی گراد رشد داده شوند. دمای پایین تر باعث کند شدن رشد گیاه می شود. این در حالی است که دمای بالاتر، طعم قهوه را تلخ تر و تندتر می کند. قهوه باید در منطقه ای با میانگین بارش بین 1500 تا 3000 میلی متر در سال کاشته شود. بارش بیش از اندازه یا خشکسالی طولانی مدت بر کیفیت قهوه تاثیر منفی می گذارد. 


2. نوع خاک
برای کشت قهوه، خاک های غنی از مواد آلی با زهکشی عالی ازقبیل: خاک های آتشفشانی مناسب هستند. pH خاک نیز باید اسیدی بین 6 تا 5/6 باشد. قلیایی یا اسیدی بودن بیش از اندازه خاک بر کیفیت دانه های قهوه تاثیر منفی می گذارد.

 
3. ارتفاع
کشت دانه های قهوه عربیکا باید در ارتفاع 600 تا 2200 متر از سطح دریا انجام شود. هر چه ارتفاع از سطح دریا بیشتر باشد، دمای هوا خنک تر می شود. به این ترتیب، کیفیت دانه های قهوه بهبود پیدا می کند. طعم دانه های قهوه ای که در ارتفاع بالا کشت می شوند، ترش و میوه ای است. دانه های قهوه ای که در ارتفاع پایین کشت می شوند، طعم زمینی و تلخ تری دارند. 

  
4. تاثیر تغییرات آب و هوایی
تغییرات آب و هوا، میزان بارش و دمای یک محیط را تحت تاثیر قرار می دهند. این موضوع تاثیر منفی بر طعم قهوه و میزان رشد دانه های آن می گذارد. کشاورزان با کسب اطلاعات بیشتر در مورد تاثیر تغییرات آب و هوایی بر کیفیت قهوه می توانند شرایط کشت را بهبود دهند. به این ترتیب، علاقمندان می توانند از طعم منحصر به فرد یک فنجان قهوه لذت ببرند.

 

  • فدولا
  • ۰
  • ۰

یک فنجان قهوه داغ در کنار دانه های قهوه

کیفیت قهوه
برای راه اندازی کسب و کار، کیفیتی که ارائه می کنید باید در حد مطلوب باشد. این موضوع برای اکثر صاحبان کافی شاپ نیز صادق است؛ به خصوص اینکه خرید قهوه کیلویی حساسیت بیشتری در مقایسه با خرید قهوه خرده دارد؛ زیرا شما حجم بیشتری از قهوه را خریداری می کنید و اگر وسواس کافی را به خرج ندهید، ممکن است هزینه های زیاد و اشتباهی را به خودتان تحمیل کنید. از طرف دیگر، بازار رقابتی حال حاضر، این الزام را ایجاد می کند که باید کیفیتی که به مشتریان خود ارائه می دهید، تا حد زیادی راضی کننده باشد؛ در غیر این صورت، رقابت را نفع به سایر طرفین واگذار خواهید کرد. بنابراین کیفیت و مرغوبیت دانه های قهوه، یکی از مهمترین فاکتورهای خرید قهوه کیلویی است.

طعم قهوه
قهوه شما باید طعم عالی داشته باشد، درست است؟ با شرایطی که امروزه در بازار قهوه دیده می شود، درست کردن یک فنجان قهوه دیگر مطرح نیست؛ بلکه درست کردن یک فنجان قهوه "خوب" مطرح است؛ یعنی یک نوشیدنی که مشتریانتان از نوشیدن آن لذت ببرند و برای نوشیدن قهوه، شما را انتخاب کنند. خرید قهوه کیلویی با کیفیت، همان برگ برنده ای است که به آن نیاز دارید. چون شما به صورت عمده خریداری می کنید، طبیعتا با پرداخت هزینه کمتر، مقدار بیشتری قهوه به شما تحویل داده می شود و حاشیه سودتان افزایش خواهد یافت.

  • فدولا
  • ۰
  • ۰

1. تازگی دانه های قهوه
یکی از مهمترین جنبه های یک قهوه خوب، خود دانه آن است. هر چه قهوه تازه تر، بهتر! پس از برشته شدن، دانه های قهوه با قرار گرفتن در معرض اکسیژن، شروع به کهنه شدن می کنند. روست‌ کننده‌ های قهوه معمولاً سعی می‌ کنند با بسته‌ بندی دانه‌ های قهوه در کیسه‌ های گاز گرفته شده، با جلوگیری از ورود اکسیژن به داخل کیسه، از اکسید شدن دانه های رست شده پیشگیری کنند. اما این موضوع که بسته بندی بدین شکل، چقدر قرار است موثر واقع شود، جای بحث دارد. این جاست که اهمیت خرید قهوه خام به چشم می آید. 

2. عرضه و تقاضا
قیمت قهوه خام نیز تقریباً به طور کامل به عرضه بستگی دارد تا تقاضا. چرا که تقاضا، پارامتری نسبتاً غیرکششی است و به صورت خطی افزایش می‌ یابد و بنابراین ممکن است تولیدکنندگان جدید به شدت بر قیمت قهوه تأثیر بگذارند.

3. نوع دانه های قهوه
اگر می خواهید به صورت تخصصی یک نوع قهوه خاص را خریداری کنید، باید به دنبال نام های عربیکا و روبوستا در بازار باشید. ویژگی های هر کدام از این دانه ها را پیش از این ذکر کردیم و همانطور که گفته شد، در موارد بسیاری دانه های عربیکا و روبوستا به صورت مخلوط شده عرضه می شوند. 

4. برند قهوه
حتما شنیده اید که یک تولید کننده نان برندش را می خورد! در دنیای قهوه هم کم نیستند برندهایی که بخاطر معروفیت و سابقه و پیشینه دور و درازی که در صنعت قهوه دارند، بسیار سرشناس شده اند و حتی کسانی که قهوه خور ماهری نیستند نیز نام این برندها را به خوبی می شناسند. پس برندی که برای خرید قهوه خام انتخاب می کنید نیز بسیار مهم است. 

  • فدولا
  • ۰
  • ۰

قیمت دانه سبز قهوه که تحت تاثیر عرضه و تقاضا، شرایط آب و هوایی، آفات و بیماری ها و نژاد قهوه است.
هزینه جداسازی کافئین که شامل روش های مختلفی است که در این روش ها، از حلال ها، آب یا دی اکسید کربن برای استخراج کافئین از دانه های قهوه استفاده می کنند. فرآیند جداسازی کافئین می تواند وزن و کیفیت دانه ها را کاهش دهد و همچنین نیاز به انرژی و تجهیزات دارد.
هزینه رست کردن، بسته بندی و حمل و نقل و عرضه قهوه به مصرف کنندگان که تحت تاثیر قیمت های نیروی کار، سوخت و بسته بندی و همچنین مالیات و تعرفه ها قرار می گیرد.
ترجیحات و تقاضای مصرف کنندگان برای قهوه بدون کافئین که تحت تاثیر عوامل سلامتی و اجتماعی است. قهوه بدون کافئین، معمولا تقاضای کم تر و قیمت بالاتری نسبت به قهوه معمولی دارد؛ زیرا برخی از مصرف کنندگان آن، عطر و طعم آن را کم دانسته و از لحاظ مزایای سلامتی، آن را غیر مفید می دانند؛ هرچند که امروز این ادعاها رد شده و نادرستی هر کدام صراحتا ثابت شده است.
قیمت صادرات و واردات قهوه کافئین زدایی شده که متاثر از عرضه و تقاضای جهانی، نرخ ارز و سیاست های تجاری است.
رقابت و تنظیم بازار قهوه خشک که توسط تولیدکنندگان، توزیع کنندگان و خرده فروشان داخلی و خارجی و همچنین سیاست ها و استانداردهای دولت شکل می گیرد.

 

  • فدولا
  • ۰
  • ۰

یک گونی قهوه درجه یک

برای خرید قهوه کیلویی، اولین کار این است که یک فروشگاه معتبر برای خرید پیدا کنید. شاید در کنار فروشگاه های مواد غذایی، ظروف بزرگ قهوه و بسته بندی های بزرگ را دیده باشید. گزینه های ساده و وسوسه کننده ای هستند؟ درست است؟

اما اشتباه نکنید. اگر در برداشتن اولین قدم دچار اشتباه شوید، قدم های بعدیتان هم بی ثمر خواهد شد. بدترین مکان برای خرید قهوه به هرشکلی، فروشگاه های مواد غذایی هستند! شاید بپرسید چرا؟ دلیل آن واضح است. وقتی قهوه را از جایی خریداری می کنید که متخصص این کار نیست، اطلاعات زیادی از نوع قهوه ای که می خرید، دستتان را نخواهد گرفت، اصالت و مرغوبیت کالا مشخص نیست و چه بسا طعم آن اصلا خوب نباشد؛ چرا که نمی توان از یک فروشگاه مواد غذایی ساده، انتظار آگاهی از شرایط نگهداری قهوه را داشت. خودتان می توانید بقیه داستان را حدس بزنید. حالا فکر کنید خرید قهوه کیلویی را به این روش انجام داده باشید! ضرر بسیار بزرگی در انتظار شماست! 

با حذف فروشگاه های مواد غذایی، دو گزینه دیگر باقی می ماند: فروشگاه های آنلاین و کافی شاپ ها. تکلیف مورد دوم هم مشخص است. کافی شاپ ها، برای شمایی که خرید قهوه کیلویی در برنامه تجاری تان است، گزینه مناسبی به نظر نمی رسند. اولا به این دلیل که تنوع کافی را در اختیار شما نمی گذارند. درست است که هدف شما، خرید قهوه کیلویی است؛ اما داشتن تنوع در هنگام خرید قهوه کیلویی، باعث می شود گزینه های بیشتری داشته باشید و اجبارا خرید نکنید. ثانیا از کجا می توانید مطمئن شوید که آن کافی شاپ در هر زمان که شما بخواهید، می تواند قهوه مورد نیاز شما را تامین کند؟ می بینید؟ کسب و کار شما ممکن است در خطر باشد و درست زمانی که نیاز به قهوه دارید، دستتان در پوست گردو بماند. پس تنها گزینه مناسب برای خرید قهوه کیلویی، آنلاین شاپ ها هستند. برای خرید دانه قهوه فله ای بر روی لینک کلیک کنید.

آنلاین شاپ ها در کنار تنوع بسیار گسترده ای که در اختیار شما قرار می دهند، همواره محصولات تازه ای برای ارائه دارند و می توانند در هر زمان که شما بخواهید، نیاز های شما را تامین کنند. گاهی آنقدر سرعت تعدیل کالا ها زیاد است که چندین بار در هفته انبار مجموعه با قهوه های جدید پر می شود. این موضوع، نشان دهنده تازگی کالایی است که خریداری می کنید. این خرید، یک خرید دو سر سود هست؛ چرا که شما با حذف کافی شاپ ها به عنوان یک واسطه، با قیمت کمتری می توانید خرید قهوه کیلویی را انجام دهید. هرجور حساب کنید، این راه، بهترین گزینه برای شماست. برای بسیاری از کافی شاپ ها، این کارآمدترین و ساده ترین راه برای شروع است. آنها با قهوه خود مانند سایر محصولات موجودی مانند شیر، شکر و غذا رفتار می کنند. این کارآیی به کافیشاپ ها اجازه می دهد تا روی اهداف اصلی خود یعنی خدمت رسانی به مشتریان تمرکز کنند و دیگر نگران دردسرهای خرید قهوه کیلویی نباشند.

  • فدولا
  • ۰
  • ۰

قهوه بدون کافئین، قهوه ای است که در جهت حذف بیشتر کافئین موجود در دانه ها فرآوری شده است. برای خرید قهوه، بازارهای مختلفی در دسترس و با گسترش آنلاین شاپ ها، طرفداران خرید قهوه بدون کافئین، انتخاب های بیشتری خواهند داشت؛ اما بهترین فروشگاه برای خرید قهوه بدون کافئین کجاست؟

در قدم اول باید فروشگاه های خرده فروش را کنار بگذارید؛ چرا که محصولات این فروشگاه ها به دلیل چرخش محصول کم، تازه نیستند و در نتیجه، عطر و طعم واقعی قهوه بدون کافئین را از دست خواهید داد. کافی شاپ ها هم نمی توانند گزینه مناسبی برای خرید قهوه بدون کافئین باشند؛ به این دلیل که در اکثر موارد، تنوع محصولات ارائه شده به اندازی کافی نیست و باید هزینه های جستجو و رفت و آمد و دردسرهای دیگر را نیز به هزینه اصلی قهوه اضافه کنید و چه بسا نتوانید قهوه بدون کافئین مورد نظرتان را پیدا کنید. خب پس از کجا باید قهوه بخریم؟

 ما در مجموعه قهوه خانه سعی بر این داشته ایم تا با ارائه دامنه زیادی از محصولات تازه و اورجینال، دست دوست داران قهوه را در انتخاب بازگذاشته و بهترین محصولات دنیای قهوه از جمله قهوه بدون کافئین را، بی دردسر و تنها با چند کلیک، به دست آن ها برسانیم. باور نمی کنید؟ یکبار خودتان امتحان کنید و تمام!

  • فدولا
  • ۰
  • ۰

انواع رست قهوه

یک فنجان قهوه کافئین بالا طرح قلب

برخی از مصرف کنندگان، میزان رست شدن دانه های قهوه را مبنای تصمیم گیری خود در انتخاب و خرید قهوه کافئین بالا قرار می دهند و معتقدند که برشته کردن قهوه، بر قدرت و محتوای کافئین قهوه تأثیر می گذارد. اکثر قهوه خورها موافق هستند که طعم قهوه بو داده تیره، قوی تر از بو داده روشن است. برای اینکه بتوانید این تفاوت قدرت قهوه را متوجه شوید، باید آن ها را بچشید. این در حالی است که شکر و خامه، طعم قهوه را نرم می کنند و ممکن است تشخیص تفاوت بین رست های مختلف را سخت و حتی غیرممکن کنند.

نحوه برشته شدن دانه ها بر قدرت قهوه شما تأثیر می گذارد. هم سطح کافئین و قدرت کلی قهوه تحت تاثیر میزان رست شدن دانه ها قرار می گیرد. در هنگام خرید قهوه کافئین بالا لازم است توجه کنید که رست های دارک طعم قوی تری دارند؛ زیرا هرچه دانه های قهوه طولانی تر برشته شوند، طعم آن ها بیشتر تغییر می کند و طعم خاص و دودی ویژه ای به خود می گیرند.

اما میزان رست شدن چگونه بر روی عطر و طعم قهوه تاثیر می گذارد؟ ثابت شده است که تفاوت رست های مختلف به صورت معکوس بررسی می شود. یعنی به طور کلی، هرچه میزان برشته شدن دانه ها بیشتر باشد، طعم قهوه، قوی تر و میزان کافئین آن، کمتر خواهد بود و بالعکس. پس برای خرید قهوه کافئین بالا، پیشنهاد اول در میان انواع رست، رست لایت است.

رست لایت: 
در قهوه های لایت رست، محتوای کافئین بالاتر، اما عطر و طعم آن ضعیف تر خواهد بود. البته این ضعیف بودن در مقایسه با قهوه دارک رست بیان شده است و قهوه لایت رست هم طرفداران زیادی دارد. در بین انواع رست، برای داشتن بالاترین میزان کافئین، بهتر است به سراغ قهوه های لایت رست بروید.

رست دارک: 
محتوای کافئین کمتر و طعم قوی تر از ویژگی های بارز قهوه دارک است. البته متغیرهای زیادی در این امر تأثیرگذار هستند. برای اینکه موارد بالا درست باشد، باید همان تنوع را با هم مقایسه کنید و آن را به همان روش دم کنید. برخی از انواع و روش های دم کردن، محتوای کافئین بسیار بیشتری تولید می کنند و قدرت قهوه ارتباط مستقیمی با روش دم کردن دارد.

  • فدولا