فدولا

تاثیر قهوه بر درمان بیماری ها

فدولا

تاثیر قهوه بر درمان بیماری ها

۴ مطلب در شهریور ۱۴۰۳ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

اسیدیته قهوه چیست؟

برای تشخیص میزان اسیدیته بودن انواع قهوه راه های مختلفی وجود دارد که ما در اینجا به مهم ترین موارد آن می پردازیم. 
  
 آزمون طعم:
با مصرف قهوه و توجه به طعم و مزه آن می ‌توانید دریابید که قهوه دارای اسیدیته بالا یا کمتر است. اگر قهوه ترش و تند بود، احتمالاً اسیدیته بالایی دارد و اگر قهوه ملایم و شیرین بود، اسیدیته آن کمتر است.


استفاده از دستگاه قهوه ‌ساز:
برخی از دستگاه ‌های قهوه ‌ساز قابلیت تنظیم اسیدیته را دارند. با تنظیم این پارامتر می‌ توانید میزان آن را به دلخواه تعیین کنید.
از آنجایی که میزان اسیدیته در دستگاه قهوه ساز قابل تغییر است، می ‌توان گفت انتخاب آن بستگی به سلیقه شخص دارد. بنابراین، اسیدیته می‌ تواند به تنظیم طعم و مزه قهوه برای شما کمک کند.
برای تجربه بهتر از قهوه، توصیه می ‌شود تا با تست و آزمون مختلف، اسیدیته قهوه ‌ای را که با سلیقه‌تان سازگار است را پیدا کنید. این روش به شما امکان می ‌دهد تا طعم مورد علاقه خود را در قهوه بیابید و لذت بیشتری از مصرف قهوه داشته باشید.

 

  • فدولا
  • ۰
  • ۰

یک فنجان پر از دانه قهوه

درمان فشارخون بالا
سال هاست که ثابت شده است خرید قهوه خام و تهیه نوشیدنی از آن، تاثیر قابل توجه ای در درمان فشارخون بالا دارد. این در حالی است که مدت کوتاهی پس از مصرف قهوه، فشار خون برای حدود 30 دقیقه افزایش می یابد. این اثر، یک اثر حاد یا Acute بوده و اگر به طور منظم قهوه بنوشید، بدن شما به این اثر عادت می کند. پس از چندین هفته مصرف منطم قهوه، فشار خون شما پس از مصرف قهوه کاهش می یابد. در یک مطالعه کنترل شده با دارونما، افرادی که روزانه 140 میلی گرم اسید های کلروژنیک از طریق قهوه سبز مصرف می کردند، در پایان مطالعه در مقایسه با افرادی که فقط دارونما مصرف می کردند، فشار خون پایین تری داشتند.

تحریک سیستم عصبی
یک فنجان قهوه تهیه شده از دانه های خام می تواند به هوشیاری شما کمک کند؛ زیرا سیستم عصبی را تحریک می کند و به مغز شما انرژی لازم را می دهد تا فعاایت های مخلف را به خوبی مدیریت کند. اگر بعد از ناهار خواب آلود هستید، یک فنجان قهوه خام برای شما بهترین انتخاب است. 

سلامت معده و سیستم گوارش
قهوه خام معده شما را سالم نگه می دارد؛ زیرا حاوی اسید های کلروژنیک است که از دیواره معده در برابر آسیب های مختلف محافظت می کنند و با نرمال کردن میزان اسیدیته لوله گوارش، مانع از ایجاد سوزش سر دل و آسیب دیدن مخاط مری به دلیل ریفلاکس می شوند.

  • فدولا
  • ۰
  • ۰

محل خرید قهوه:
اگر به دنبال جایی می گردید که قهوه ترک با کیفیت و تازه، آن هم به صورت کیلویی تهیه کنید؛ به جای درستی آمده اید! ما در مجموعه قهوه خانه، تلاش کرده ایم تا ضمن ارائه انواع برندهای قهوه ترک به صورت تازه، زمینه خرید قهوه ترک کیلویی را برای علاقه مندان خرید قهوه ترک فراهم کنیم.

نوع دانه های قهوه:
قهوه ترک، به صورت سنتی، عمدتا از دانه های قهوه عربیکا دم آوری و تهیه می شود. در هنگام خرید قهوه ترک، باید حواستان به این موضوع باشد که قهوه عربیکا در مقایسه با قهوه روبوستا، قدری گران تر خواهد بود.

درجه رست شدن دانه ها:
دانه های مورد نیاز برای تهیه قهوه ترک، معمولاً به صورت متوسط(مدیوم) یا تیره(دارک) برشته می شوند. به طبع، قیمت قهوه ترک دارک رست، گران تر از قهوه ترک مدیوم رست خواهد بود. البته این به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد که کدام رست را انتخاب کنید.

میزان آسیاب دانه های قهوه:
مورد مهم دیگر این است که از هر دانه ای که استفاده می کنید، باید مطمئن شوید که سطح آسیاب شدن دانه ها مناسب است؛ چرا که قهوه مورد نیاز برای تهیه قهوه ترک باید تا حد امکان ریز آسیاب شده باشد. اندازه ذرات پودر قهوه ترک با ذراتی مانند گرد و غبار و آرد مقایسه می شود. رسیدن به این سطح از آسیاب، موجب دم آوری بی نظیر و ارائه بهترین طعم قهوه ترک خواهد شد. قیمت قهوه ترک با اندازه دانه های بزرگ تر، ارزان تر از محصولاتی است که کاملا ریز و یک دست آسیاب شده اند؛ زیرا همانطور که گفته شد، برای تهیه قهوه ترک، باید دانه های قهوه به صورت خیلی ریز آسیاب شوند.

  • فدولا
  • ۰
  • ۰

واریته
انواع مختلفی از دانه های عربیکا موجود است که هر کدام ویژگی های خاص خود را دارند. برخی از رایج ترین آنها عبارتند از تایپیکا، بوربون، کاتوررا، کونا و پاکاماراما و ... . البته تعداد بیشتری از این اسامی وجود دارد؛ اما معروف ترین نژاد های عربیکا که ممکن است در هنگام خرید قهوه عربیکا با آن ها رو به رو شوید، همان اسامی نام برده شده هستند.

محیط
ارتفاع، دما، نوع خاک و حتی میزان نوری که گیاه دریافت می کند، می تواند بر طعم و عطر قهوه تأثیر زیادی بگذارد. روش های کشاورزی مورد استفاده برای رشد محصول نیز منجر به تولید قهوه ای متفاوت خواهد شد.

پردازش
اتفاقی که بعد از چیدن دانه های قهوه برای آنها می افتد نیز اهمیت دارد. بیشتر دانه های عربیکا پس از چیدن، شسته می شوند و قهوه ای تمیزتر و سبک تر با اسیدیته و رایحه میوه ای بیشتر ایجاد می کنند. در برزیل، اکوادور، اتیوپی و برخی از کشورهای کوچک تر تولیدکننده قهوه، دانه ها ممکن است به طور طبیعی خشک شوند که منجر به تولید محصولی با اسیدیته کم و کافئین زیاد می شود. صرف نظر از روش های شستشو و خشک کردن، فرآیند برشته کردن، روش دم کردن و همچنین تازگی دانه ها نیز به طعم غالب قهوه عربیکا کمک می کند.

https://ghahvekhane.com/%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%D8%B9%D8%B1%D8%A8%DB%8C%DA%A9%D8%A7

  • فدولا