برای داشتن بهترین تجربه در سرو دسر آفوگاتو، حتما نکات زیر را رعایت کنید:
1.از لیوان های شیشه ای شفاف یا ساقه دار برای سرو دسر استفاده کنید. بدین ترتیب می توانید لایه های آفوگاتو را به خوبی ببینید. این امر به شما یا مهمانانتان این امکان را می دهد که کنتراست زیبا بین ژلاتوی خامه ای و اسپرسوی تیره را مشاهده کنید.
2.مقداری بادام له شده، پودر کاکائو یا کمی دارچین را روی آفوگاتو بپاشید تا ظاهر بهتر و طعم بیشتری داشته باشد. همچنین می توانید یک بیسکویت کوچک یا یک دانه اسپرسو با روکش شکلات را به عنوان چاشنی کنار آن قرار دهید.
3.آفوگاتو را با یک بشقاب کوچک بیسکویت، کلوچه یا حتی مقداری توت تازه سرو کنید. این طعم ها و بافت های مکمل، تجربه کلی را بهبود می بخشند.
4.برای داشتن یک تجربه فوق العاده، آفوگاتو را با دسرهای ایتالیایی دیگر مانند تیرامیسو، پاناکوتا یا کانولی تجربه کنید. این امر به شما اجازه می دهد تا طعم ها را با هم ترکیب کرده و از انواع خوراکی های شیرین لذت ببرید.
5.می توانید این دسر را همراه با یک فنجان اسپرسو یا نوشیدنی گازدار امتحان کنید.
6.نسبت ژلاتو به اسپرسو باید یک به یک یا یک به دو باشد. یعنی به ازای 1 شات اسپرسو، 1 تا 2 پیمانه بستنی استفاده کنید. از قهوه رقیق شده یا بستنی آب شده استفاده نکنید.
با پیروی از این پیشنهادات سرو، می توانید یک تجربه لذت بخش از Affogato داشته باشید. این دسر می تواند برای مهمانی ها هم گزینه بسیار مناسب باشد. تهیه آن بسیار سریع بوده و در عین حال ظاهر و طعم آن، مطمئنا مهمانان شما را تحت تاثیر قرار می دهد.