فدولا

تاثیر قهوه بر درمان بیماری ها

فدولا

تاثیر قهوه بر درمان بیماری ها

۳ مطلب در مهر ۱۴۰۳ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه آفوگاتو و انواع قهوه قابل استفاده در آن

برای داشتن بهترین تجربه در سرو دسر آفوگاتو، حتما نکات زیر را رعایت کنید:
1.از لیوان های شیشه ای شفاف یا ساقه دار برای سرو دسر استفاده کنید. بدین ترتیب می توانید لایه های آفوگاتو را به خوبی ببینید. این امر به شما یا مهمانانتان این امکان را می دهد که کنتراست زیبا بین ژلاتوی خامه ای و اسپرسوی تیره را مشاهده کنید.
2.مقداری بادام له شده، پودر کاکائو یا کمی دارچین را روی آفوگاتو بپاشید تا ظاهر بهتر و طعم بیشتری داشته باشد. همچنین می توانید یک بیسکویت کوچک یا یک دانه اسپرسو با روکش شکلات را به عنوان چاشنی کنار آن قرار دهید.
3.آفوگاتو را با یک بشقاب کوچک بیسکویت، کلوچه یا حتی مقداری توت تازه سرو کنید. این طعم ها و بافت های مکمل، تجربه کلی را بهبود می بخشند.
4.برای داشتن یک تجربه فوق العاده، آفوگاتو را با دسرهای ایتالیایی دیگر مانند تیرامیسو، پاناکوتا یا کانولی تجربه کنید. این امر به شما اجازه می دهد تا طعم ها را با هم ترکیب کرده و از انواع خوراکی های شیرین لذت ببرید.
5.می توانید این دسر را همراه با یک فنجان اسپرسو یا نوشیدنی گازدار امتحان کنید. 
6.نسبت ژلاتو به اسپرسو باید یک به یک یا یک به دو باشد. یعنی به ازای 1 شات اسپرسو، 1 تا 2 پیمانه بستنی استفاده کنید. از قهوه رقیق شده یا بستنی آب شده استفاده نکنید.
با پیروی از این پیشنهادات سرو، می توانید یک تجربه لذت بخش از Affogato داشته باشید. این دسر می تواند برای مهمانی ها هم گزینه بسیار مناسب باشد. تهیه آن بسیار سریع بوده و در عین حال ظاهر و طعم آن، مطمئنا مهمانان شما را تحت تاثیر قرار می دهد.


https://ghahvekhane.com/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%A2%D9%81%D9%88%DA%AF%D8%A7%D8%AA%D9%88

  • فدولا
  • ۰
  • ۰

یک پیمانه قهوه فوری ارزان

برشته کردن قهوه
شاید برای شما که علاقه مند به خرید قهوه فوری ارزان هستید، جالب باشد که بدانید قهوه فوری چگونه تهیه می شود. برای این کار ابتدا دانه های روبوستا برشته می شوند، که شامل قرار دادن بارهایی از دانه های برداشت شده در دستگاه تفت دادن و حرارت دادن آنها تا دمای 180-230 درجه سانتیگراد (356-446 درجه فارنهایت) است.  پس از تقریباً ده تا پانزده دقیقه بو دادن، دانه ها از دستگاه خارج شده و تا دمای 40 درجه سانتیگراد (104 درجه فارنهایت) خنک می شوند. این کار برای اطمینان از عدم ادامه گرمای باقیمانده برای پختن دانه های قهوه انجام می شود. همچنین به دانه ها کمک می کند تا طعم بیشتری را آزاد کنند.

آسیاب کردن قهوه فوری
با استفاده از آسیاب های فرز و تیغه ای با اندازه صنعتی یا آسیاب های غلتکی صنعتی، دانه های قهوه به پودر ریز تبدیل می شوند. اینجاست که طعم و عطر دانه های قهوه آزاد می شود. گاز نیتروژن به قهوه آسیاب شده پمپ می شود تا به حفظ عطر و طعم آن کمک کند.

دم کردن قهوه
دانه های آسیاب شده قهوه در یک سری ماشین های دم آور بزرگ با استفاده از آب حل می شوند که این انحلال، در استخراج کربوهیدرات ها و سایر ترکیبات از پودر قهوه نقش دارند. در طی این فرآیند، پودر قهوه به عصاره ای شربت مانند تبدیل می شود و طعم خود را آزاد می کند. به لطف این مرحله است که پس از خرید قهوه فوری ارزان، نیازی به دم کردن قهوه فوری ندارید.

خشک کردن قهوه فوری
اینجاست که همه چیز می تواند متفاوت باشد. دو روش اصلی خشک کردن وجود دارد: خشک کردن با اسپری و خشک کردن انجمادی

  • فدولا
  • ۰
  • ۰

بهترین ظرف نگهداری قهوه برای مدت طولانی

یکی از دغدغه های اصلی قهوه دوست ها این است که قهوه را در چه ظرفی نگهداری کنند؛ زیرا قهوه هایی که از بازار می خرید به درستی بسته بندی شده اند و هیچ هوایی در بسته بندی آن ها وجود ندارد؛ اما به محض باز کردن بسته بندی، دانه های قهوه یا پودر آن، در معرض اکسیژن هوا قرار می گیرند؛ بنابراین باید بلافاصله به یک ظرف مناسب منتقل شوند. ظروف شیشه ای مات، سرامیکی، فلزی یا پلاستیکی مناسب ترین ظروف برای نگهداری قهوه هستند. اگر از ظروف شیشه ای شفاف برای نگهداری قهوه استفاده می کنید، باید ظرف را در مکان تاریک قرار دهید تا نور به قهوه نرسد. نور و گرما 2 عامل مهم هستند که می توانند خراب شدن را قهوه را سریع تر کنند. 
نکته بسیار مهم این است که پودر قهوه بسیار زودتر از دانه های قهوه خراب می شود؛ بنابراین اگر می خواهید قهوه را برای مدت زمان طولانی نگه دارید، دانه قهوه را بخرید و هر بار به همان اندازه که می خواهید مصرف کنید، آن را آسیاب کنید. ظروف شیشه ای نسبت به ظروف فلزی در ارجحیت هستند؛ زیرا ممکن است قهوه با ظروف فلزی واکنش نشان دهد. ظروف پلاستیکی نیز برای نگهداری قهوه مناسب اند. این ظرف ها قهوه را در مقابل رطوبت حفظ می کنند و عطر و طعم آن را تغییر نمی دهند. 

https://ghahvekhane.com/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B8%D8%B1%D9%81-%D9%86%DA%AF%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%AA-%D8%B7%D9%88%D9%84%D8%A7%D9%86%DB%8C
 

  • فدولا