در کشور کلمبیا 3 ناحیه مختلف و 22 منطقه برای کاشت قهوه وجود دارد. به طور کلی می توان گفت آب و هوای کلمبیا برای رشد قهوه مناسب است و در اغلب نقاط آن کاشته می شود. مهم ترین نواحی کلمبیا برای کاشت قهوه به شرح زیر است:
نواحی شمالی:
طعم قهوه ای که در نواحی شمالی کلمبیا برداشت می شود، به دلیل داشتن اسیدیته کم، زیاد تلخ نیست؛ به همین دلیل برای تهیه شکلات بسیار مناسب است.
نواحی مرکزی:
قهوه نواحی مرکزی کلمبیا اسیدیته متوسطی دارد و به همین دلیل عطر و طعم آن نسبت به قهوه نواحی شمالی، قوی تر است.
نواحی جنوبی:
قهوه ای که در نواحی جنوبی کشت می شود، اسیدیته بسیار بیشتری نسبت به دو منطقه دیگر دارد.
قهوه کلمبیا به دلیل طعم ملایمی که دارد، در درجه های مختلف، برشته می شود. این یک ویژگی منحصر به فرد برای قهوه کلمبیا است که سایر انواع قهوه از آن بی بهره هستند. به طور کلی می توان قهوه کلمبیا را توسط 3 روش زیر و برای سلیقه های مختلف، برشته کرد.
- ۰۴/۰۱/۲۷