هات چاکلت نوشیدنی محبوب در زمستان است که هم بدن و هم روح را گرم می کند. هر چند که تهیه این نوشیدنی، ساده به نظر می رسد، اما نیازمند رعایت نکاتی ظریف برای رسیدن به یک نتیجه عالی و خاص می باشد. برخی از این نکات عبارتند از:
1.تهیه شکلات با کیفیت بالا
یکی از مهم ترین عناصر در تهیه هات چاکلت خوشمزه، استفاده از شکلات مرغوب است. یک شکلات تخته ای با کیفیت، با حداقل 60 یا 70 درصد کاکائو را انتخاب کنید. از انتخاب شکلات چیپسی یا شربت ها و پودرهای شکلات اجتناب کنید؛ زیرا اغلب حاوی قندهای اضافه شده و امولسیفایرهایی هستند که می توانند بر طعم و بافت هات چاکلت شما تأثیر بگذارند.
2.خرید شیر با کیفیت
شیر می تواند تاثیر زیادی بر طعم و بافت کلی هات چاکلت شما داشته باشد. شیر لبنه یک انتخاب کلاسیک است که به نوشیدنی، بافتی خامه ای می دهد. اگر نوشیدنی سبک تری را ترجیح می دهید، می توانید از شیر کم چرب یا حتی شیرهای گیاهی مانند شیر بادام، نارگیل یا جو دوسر استفاده کنید. محتوای چربی بیشتر در شیر منجر به هات چاکلت خامه ای تر می شود.
3.شیرین کردن هات چاکلت
در حالی که شکلات داغ به طور طبیعی شیرین است، شاید بخواهید کمی شیرینی به آن اضافه کنید. به جای استفاده از شکر گرانول، شکلات داغ خود را با شیرین کننده های طبیعی مانند عسل، شربت افرا یا شهد آگاو شیرین کنید. این مواد، طعم شیرینی لطیفی به شکلات می دهند.
4.اضافه کردن ادویه جات
برای افزایش طعم هات چاکلت، ادویه هایی را در نظر بگیرید که به خوبی طعم شکلات را تکمیل می کنند. گزینه هایی مانند دارچین، جوز هندی، هل، بادام یا کمی وانیل می توانند گرمای بیشتری به فنجان هات چاکلت شما ببخشند.
5.تکنیک هم زدن
برای یک قوام مخملی، مخلوط شکلات داغ خود را به طور مداوم هم بزنید تا گرم شود. این کار، نه تنها به توزیع یکنواخت شکلات و سایر مواد کمک می کند؛ بلکه یک بافت کف آلود نیز ایجاد می نماید. از یک همزن سیمی استفاده کنید و حرکات دایره ای و سریع انجام دهید. مطمئن شوید که هیچ توده ای از شکلات باقی نمی ماند.
6.دمای گرمایش
برای جلوگیری از سوختن شکلات، مهم است که مخلوط شکلات داغ را به آرامی گرم کنید. از حرارت متوسط اجاق گاز خود استفاده نمایید. از جوشاندن مخلوط خودداری کنید؛ زیرا حرارت بیش از حد باعث می شود شکلات ته گرفته یا دانه دانه شود.
7.بافت و غلظت
هات چاکلت ایده آل باید شبیه به شکلات ذوب شده، بافتی خامه ای داشته باشد. برای تنظیم بافت و غلظت شکلات داغ می توانید مقدار شیر مصرفی را کم یا زیاد کنید. برای یک هات چاکلت غلیظ تر و مقوی تر، مقدار شیر را کمی کاهش دهید.
8.تزئین
هات چاکلت به تنهایی نوشیدنی لذت بخشی است، اما تزئین کردن آن هم خالی از لطف نیست. می توانید آن را با چاشنی های ساده، مانند خامه فرم گرفته، پودر کاکائو، شکلات رنده شده یا دارچین و وانیل تزئین کنید.
- ۰۴/۰۲/۱۸