فدولا

تاثیر قهوه بر درمان بیماری ها

فدولا

تاثیر قهوه بر درمان بیماری ها

۶ مطلب در تیر ۱۴۰۳ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

3 ظرف شامل دانه قهوه، پودر قهوه و قهوه آسیاب شده ریز

احتمالاً در مورد محتوای آنتی اکسیدانیِ غنیِ موجود در دانه های قهوه شنیده اید. آنتی اکسیدان ها، دسته ای از مولکول های زیستی هستند که با خنثی سازی اثر رادیکال های آزاد ساخته شده در بدن، مانع از تخریب سلول ها و بافت ها بر اثر فعالیت شیمیایی بسیار زیاد رادیکال های آزاد می شوند. این محتوای آنتی اکسیدانی غنی، ممکن است همان معجزه ای باشد که قهوه برای ما به ارمغان می آورد. همین مورد در مورد قهوه فوری نیز صدق می کند. اعتقاد بر این است که قهوه های فوری، تقریباً همان میزان آنتی اکسیدان قهوه معمولی را در خود دارند که این موضوع را می توان به روش تولید قهوه فوری نسبت داد.

علاوه بر آنتی اکسیدان ها، ترکیبات ضدسرطان و ضد التهابی موجود در قهوه را نباید از قلم انداخت. مصرف مداوم قهوه(بین 2 تا 4 فنجان در طول روز)، به طور موثری خطر سرطان های کبد، پروستات و آندومتر(لایه داخلی رحم) را کاهش می دهد. از طرف دیگر، اگر زیاد طرفدار کافئین نیستید، خرید قهوه فوری و مصرف آن می تواند یکی از مناسب ترین گزینه ها برای شما باشد؛ چرا که قهوه فوری نسبت به قهوه دم کرده معمولی، از کافئین کمتری برخوردار است. فنجان قهوه فوری  شما دارای 50 تا 90 میلی گرم کافئین است؛ در حالی که قهوه دم کرده معمولی بین 85 تا 135 میلی گرم کافئین دارد.

به طور خلاصه، اگرچه ما به طور قطع نمی دانیم که آیا خرید قهوه فوری و تهیه دم نوش از آن، ممکن است با مضراتی همراه باشد یا نه، اما واضح است که درست مانند قهوه سنتی، قهوه فوری نیز فواید سلامتی بسیاری دارد که همین موضوع، می تواند دلیل کافی برای خرید قهوه فوری باشد. بعبارتی، اثرات مفید قهوه فوری، به مراتب از مضرات احتمالی آن بیشترند.

  • فدولا
  • ۰
  • ۰

یک فنجان قهوه و مقداری قهوه آسیاب نشده

شاید این امر بدیهی است که راحتی خرید اینترنتی قهوه، با هیچ یک از روش های دیگر خرید قهوه قابل مقایسه نیست. اما داستان به همین جا ختم نمی شود. برای نشان دادن اهمیت راحتی خرید قهوه انلاین، باید به این موصوع اشاره کنیم که بخش بالایی از فروش قهوه آنلاین ما، در اوایل صبح و عصر اتفاق می افتد؛ یعنی درست در همان زمانی که اکثر خرده فروشی های محلی تعطیل هستند. برای همه واضح است که راحتی خرید خارج از ساعت، آن هم در خانه، عامل اصلی رشد خرید قهوه انلاین و همچنین سایر اقلام مواد غذایی بوده است.

یک مزیت اضافی برای راحتی خرید قهوه انلاین، تمام اطلاعاتی است که اکنون در وب سایت خود برای کمک به اطلاع رسانی و تصمیم گیری خریداران ارائه می دهیم. اکثر آنلاین شاپ ها توضیح می دهند که دانه هایشان از کجا آمده است، چه طعمی دارند و چگونه خریداران باید قهوه را برای دریافت بهترین نتیجه، دم کنند. این اطلاعاتی است که بسیار فراتر از آن چیزی است که هر فروشنده دیگری می تواند در اختیار شما بگذارد. برای مثال راهنمای خرید قهوه، خرید دانه قهوه عربیکا و ... برخی از شلوغ ترین صفحات در وب سایت ما هستند. این نشان می دهد که خریداران در جستجوی اطلاعات کامل برای محصولی هستند که قرار است خریداری کنند. 

  • فدولا
  • ۰
  • ۰

چندین فنجان قهوه در انواع متفاوت

یکی از دلایل اصلی ارزان بودن قهوه فوری این است که تولیدکنندگان بیشتر از دانه های قهوه ارزان استفاده می کنند. هنر پردازش دانه های قهوه، بسیار پیچیده است و نیاز به تلاش و سرمایه گذاری زیادی دارد. بنابراین برای پایین نگه داشتن هزینه ها و ادامه فعالیت، تولیدکنندگان ترجیح می دهند از دانه های قهوه ارزان تری مانند قهوه روبوستا استفاده کنند.

زمانی که هدف از تولید قهوه فوری را بفهمید، دیگر تعجب نخواهید کرد که چرا از دانه های روبوستا در تولید قهوه فوری استفاده می شود. "خرید قهوه فوری ارزان" یکی از پر جست و جو ترین عبارات مرتبط با قهوه در سطح اینترنت است. تولید محصولی بر پایه قهوه با قیمت کمتر و کیفیتی قابل قبول، همان چیزی است که تولیدکنندگان را واداشت تا از دانه های روبوستا در تولید قهوه فوری استفاده کنند. از طرف دیگر، حجم قهوه فوری در هر بسته بندی بسیار کم است؛ بنابراین تولیدکنندگان می توانند آن ها را با قیمت پایین به فروش برسانند.

داستان تفاوت کیفیت بین روبوستا و عربیکا بسیار گسترده است. امروزه تقریباً تمام محصولات قهوه که در فروشگاه ها و به صورت آنلاین فروخته می شوند از دانه های روبوستا یا عربیکا یا ترکیبی از این دو دانه به دست آمده اند. دانه های دیگری هم وجود دارند که آن چنان آش دهن سوزی نیستند؛ برای مثال می توان به دانه های اکسلسا اشاره کرد که در برخی مناطق کشت می شوند؛ اما میزان کشت آن در سراسر جهان کمتر از ده درصد است؛ بنابراین طبیعی است که حتی اسم این دانه ها را تا به حال نشنیده باشید!

عربیکا طعم و بافت عالی دارد؛ در حالی که روبوستا طعم تند و تلخ تری دارد که ارزش آن را مقداری کم می کند. با این حال دانه های روبوستا کافئین بیشتری دارند که نباید آن را از قلم انداخت. پس اگر به دنبال فواید کافئین هستید، باید بدانید که دانه های روبوستا تا یک و نیم برابر دانه های عربیکا کافئین بیشتری دارند. این نکته را هم نباید از قلم انداخت که کشت روبوستا ارزان تر است. همچنین در کنار ارزان تر بودن، گیاهان روبوستا سریع تر از عربیکا رشد می کنند. گیاه روبوستا میزان میوه بیشتری تولید می کند، در ارتفاعات پایین تر محصول می دهد و در برابر آفات نسبت به گیاه عربیکا مقاوم تر است. با این توصیفات، طبیعی است که قیمت هر فنجان قهوه روبوستا کمتر از عربیکا باشد.

  • فدولا
  • ۰
  • ۰

قهوه عمده رنگ روشن

مسئله دیگری که پیش از خرید عمده قهوه باید در مورد آن تصمیم گیری کنید، درجه رست شدن قهوه تان است. به طور کلی سه نوع رست لایت، مدیوم و دارک، انتخاب هایی است که پیش روی شماست. البته گاهی رست های مدیوم لایت و مدیوم دارک هم جزو گزینه ها خواهد بود. نوع رست، بر اساس نوع فرآیند برشته کردن مورد استفاده تعیین می شود و تأثیر بسیار زیادی روی طعم دارد. به عنوان مثال، هرچه میزان رست شدن، تیره تر باشد، طعم اصلی دانه از دست می رود و در عوض، طعم بیشتری را از فرآیند برشته کردن می گیرد.

قهوه لایت رست
قهوه لایت رست، به اندازه سایر انواع رست، بو داده نمی شود. وقتی دانه های قهوه به اندازه کافی برشته می شوند، اندازه دانه های قهوه شروع به بزرگ شدن می کند تا زمانی که در نهایت ترک بخورند. در حین برشته شدن، ممکن است بیش از یک بار به ترک خوردن ادامه دهند. اولین تفاوت قهوه لایت رست با سایر انواع، همینجا مشخص می شود. در قهوه لایت رست، پس از اولین ترک، فرآیند برشته کردن دانه ها متوقف می شود. از آن جایی که دانه ها زیاد برشته نمی شوند، قهوه، معمولاً کافئین بیشتری را در خود حفظ می کند و طعم ملایم تری دارد.

قهوه مدیوم رست
رست های خانواده مدیوم (مدیوم، مدیوم لایت و مدیوم دارک) بیشتر در دسترس هستند. (در کافه ها و فروشگاه های مواد غذایی)  قهوه هایی که به صورت متوسط رست شده اند، تمایل به طعم قوی تری نسبت به رست لایت دارند؛ اما در کنار آن، بسیار متعادل نیز هستند. فرآیند برشته کردن در این نوع رست، معمولاً بین پایان "ترک اول" و شروع "ترک دوم" متوقف می شود.

قهوه دارک رست
قهوه دارک رست، حتی طولانی تر از رست متوسط برشته می شود و تمایل به ایجاد یک فنجان واقعاً کامل قهوه با طعمی غنی دارد. رست های دارک، معمولاً برای تولید قهوه های خانواده اسپرسو استفاده می شوند.

  • فدولا
  • ۰
  • ۰

فرآیند حذف کافئین از دانه های قهوه شامل روش های مختلفی است. هدف همه این روش ها دستیابی به هدف استخراج کافئین با حفظ طعم و عطر قهوه می باشد. سه روش رایج کافئین زدایی از قهوه عبارتند از:

 حلال های شیمیایی
این روش از حلال هایی مانند متیلن کلرید یا اتیل استات برای حل کردن کافئین از دانه های قهوه سبز استفاده می کند. دانه ها بخارپز می شوند تا منافذ آنها باز شوند. این امر به حلال اجازه می دهد تا کافئین را استخراج کند. سپس حلال خارج شده و دانه ها شسته و خشک خواهند شد. به دلیل مقررات سختگیرانه، کمترین میزان حلال در محصول نهایی باقی می ماند.

فرآیند Swiss Water Process
این روش مبتنی بر آب، به چندین فرآیند برای استخراج کافئین از دانه های قهوه سبز متکی است. اولین فرآیند، کافئین و برخی از اجزای طعم دهنده را از بین می برد. سپس از این آب طعم دار برای کافئین زدایی دانه های تازه قهوه استفاده می شود. این روند تا رسیدن به سطح مطلوب کافئین، تکرار خواهد شد.

کافئین زدایی با دی اکسید کربن (CO2)
در این روش از CO2 تحت فشار در حالت مایع استفاده می کنند. CO2، کافئین دانه های سبز قهوه را بدون تأثیر بر ترکیبات طعم، حل می کند. این فرآیند می تواند با تنظیم فشار و دما، به طور دقیق سطح حذف کافئین را کنترل کند.

هر روش حذف کافئین مزایا و معایب خود را دارد. روش های حلال شیمیایی کارآمد و مقرون به صرفه هستند؛ اما برخی از مصرف کنندگان ممکن است نگران باقی مانده حلال باشند. فرآیند Swiss Water Process یک گزینه طبیعی و بدون مواد شیمیایی می باشد، اما می تواند گران باشد. کافئین زدایی CO2 تعادل خوبی بین کارایی و حداقل دخالت شیمیایی ایجاد می کند.

 

https://ghahvekhane.com/%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D9%81%D8%A6%DB%8C%D9%86

  • فدولا
  • ۰
  • ۰

دانه قهوه و چوب دارچین

وقتی صحبت از فواید سلامتی به میان می آید، مطالعات نشان داده اند که نوشیدن قهوه با دانه های عربیکا ممکن است فواید سلامتی بیشتری نسبت به قهوه ای که با دانه های روبوستا تهیه می شود، داشته باشد. این به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی بالاتر موجود در قهوه عربیکا است که ممکن است خواص ضد التهابی و ضد سرطانی داشته باشد. هر دو نوع دانه در مورد پایداری چالش های منحصر به فرد خود را دارند و انتخاب بین این دو در نهایت به ترجیحات شخصی شما بستگی دارد. چه طعم های لطیف عربیکا را ترجیح دهید یا طعم های جسورانه روبوستا، همیشه یک گزینه خوب برای شما وجود خواهد داشت.

از نظر پایداری، هر دو دانه عربیکا و روبوستا چالش های منحصر به فرد خود را دارند. قهوه عربیکا اغلب در مناطقی با اکوسیستم های شکننده مانند جنگل های بارانی کشت می شود و برای به حداقل رساندن اثرات زیست محیطی به کشت دقیق نیاز دارد. از سوی دیگر، قهوه روبوستا اغلب در مناطقی که جنگل زدایی شده اند، کشت می شود که به از بین رفتن زیستگاه و تخریب خاک کمک میکند. در نتیجه، دانه های قهوه عربیکا و روبوستا تفاوت های مشخصی در طعم، شرایط رشد و قیمت دارند. در حالی که عربیکا به طور کلی گونه برتر در نظر گرفته می شود، روبوستا طعم منحصر به فرد خود را دارد و در برابر آفات و بیماری ها مقاوم تر است. 

 

https://ghahvekhane.com/%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%DA%A9%DB%8C%D9%84%D9%88%DB%8C%DB%8C

  • فدولا