یکی از موضوعات مهم در هنگام خرید قهوه کافئین بالا، انتخاب دانه مناسب است. دانه های قهوه، دارای سطوح مختلفی از کافئین هستند. دانه های روبوستا، با طعم قوی تر و محتوای کافئین بیشتر نسبت به دانه های عربیکا شناخته می شوند. دانه های روبوستا با 2.9 میلی گرم کافئین در هر دانه، بالاترین سطح کافئین را دارند. این مقدار، در حدود 2.2 تا 2.7 درصد وزن یک دانه قهوه است است. از ویژگی های دیگر دانه های روبوستا می توان به تولید ارزان تر، طعم تلخ و گاهی تند، اسیدیته کم، عطر و طعم آجیلی، زمان رشد سریع تر و تولید میوه بیشتر اشاره کرد.
دانه های عربیکا 1.9 میلی گرم کافئین در هر دانه دارند. هزینه تولید دانه های عربیکا در مقایسه با دانه های روبوستا بیشتر است؛ همچنین طعم شیرین و مطبوعی دارند؛ اسیدیته آن ها بالاست و زمان رشد کندتری دارند که منجر به تولید میوه کمتر می شود.
- ۰۳/۰۳/۲۹