فدولا

تاثیر قهوه بر درمان بیماری ها

فدولا

تاثیر قهوه بر درمان بیماری ها

  • ۰
  • ۰

قهوه طعمی تلخ دارد و ممکن است بسیاری از افراد علاقه ای به آن نداشته باشند. همین مسئله باعث شده تا این اشخاص ترجیح دهند قهوه شان شیرین باشد. علاوه بر این در برخی موارد طعم اسیدی قهوه باعث می شود تا افراد علاقه ای به آن نداشته باشند. شما می توانید با استفاده از انواع شیرین کننده های قهوه، به نوشیدنی تان طعمی دلپذیرتر بدهید.
 مسئله بسیار مهمی که وجود دارد این است که چه نوع قهوه ای مصرف می کنید. شما می توانید بر اساس نوع قهوه تان شیرین کننده مخصوص آن را انتخاب کنید و مورد استفاده قرار دهید. البته باید دقت داشته باشید که تلخی بیش از حد قهوه ممکن است به این علت باشد که قهوه شما خوب رست نشده یا مدتی مانده است؛ اما اگر به طور کلی علاقه ای به طعم قهوه ندارید بهتر است از شیرین کننده ها استفاده کنید. 
انواع شیرین کننده قهوه برای طعم دهی و از بین بردن طعم تلخ قهوه مورد استفاده قرار می گیرند. این شیرین کننده ها کالری های مختلفی دارند و شما می توانید بر اساس نوع قهوه خود و شرایط بدنی خود یکی از آن ها را انتخاب کرده و مورد استفاده قرار دهید. از جمله این شیرین کننده ها می توان به سیروپ، شکر، زایلاتول، عسل، شربت افرا، شیره میوه و... اشاره کرد. این مواد می توانند طعمی دلپذیر به قهوه شما بیافزایند و تلخی آن را از بین ببرند. شما می توانید بر اساس ذائقه خود یکی از آن ها را به میزان دلخواه به نوشیدنیتان اضافه کنید.

  • ۰۳/۱۰/۱۸
  • فدولا

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی