فدولا

تاثیر قهوه بر درمان بیماری ها

فدولا

تاثیر قهوه بر درمان بیماری ها

  • ۰
  • ۰

تاثیر دم‌ آوری سرد (Cold Brew) بر طعم قهوه

دم ‌آوری سرد (Cold Brew) یکی از روش ‌های مدرن و منحصر به فرد تهیه قهوه است که امروزه محبوبیت بسیار زیادی پیدا کرده است. در این روش دم آوری قهوه، به جای آب گرم، از آب سرد استفاده شده و فرایند دم آوری مدت زمان بیشتری طول می کشد. در فرایند دم آوری سرد معمولاً بین 12 تا 24 برای فراوری قهوه وقت صرف شده و طعمی متفاوت و متمایز از روش‌ های دیگر به دست می آید. قهوه هایی که به صورت سرد دم ‌آوری می شوند از طعمی ملایم و کم ‌اسید برخوردارند. 
   
طعم ملایم ‌تر و کم ‌اسید
یکی از ویژگی های برجسته قهوه دم آوری سرد که باعث ایجاد تمایز در طعم آن می شود، کاهش میزان اسیدیتیه قهوه است. این کار باعث می شود تا قهوه طعمی شیرین تر و ملایم تر داشته باشد و افرادی که به اسید معده حساسیت دارند بتوانند بدون هیچ گونه مشکلی قهوه خود را میل کنند. از طرف دیگر کاهش اسیدیتیه باعث می‌ شود تا طعم ‌های میوه ‌ای و کاراملی موجود در دانه‌ های قهوه بهتر نمایان شوند و مصرف قهوه برای افراد لذت بخش تر باشد. 
  
کاهش تلخی قهوه
هر چند تلخی قهوه برای عده بسیار زیادی لذت بخش است، اما برخی از افراد ممکن است این تلخی را نپسندند و با ذائقه آن ها سازگاری نداشته باشد. این افراد می توانند قهوه هایی که با روش دم آوری سرد تهیه شده است را میل کنند. 
در واقع در فرایند دم ‌آوری سرد، از حرارت استفاده نمی شود به همین دلیل نیز ترکیبات تلخ موجود در قهوه کمتر استخراج می ‌شوند. این امر باعث می شود تا قهوه هایی که به روش Cold Brew دم آوری می شوند، در مقایسه با سایر روش ها، تلخی کم تری داشته باشند. اگر جز آن دسته از افرادی هستند که به دنبال طعم‌ های لطیف ‌تر در قهوه هستند، Cold Brew انتخابی عالی و ایده آلی برایتان محسوب می ‌شود.

 

  • ۰۳/۱۰/۲۲
  • فدولا

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی