فدولا

تاثیر قهوه بر درمان بیماری ها

فدولا

تاثیر قهوه بر درمان بیماری ها

  • ۰
  • ۰

همانطور که در مبحث قبلی عنوان شد، آب نقشی حیاتی در کیفیت قهوه ایفا می‌کند. اما علاوه بر طعم، آب نامناسب می‌تواند آسیب ‌های جدی به تجهیزات قهوه نیز وارد کند. در این بخش، به بررسی این دشمنِ پنهان در دنیای قهوه ها می‌پردازیم.
رسوبات آهکی: آب سخت، حاوی مقادیر زیادی کلسیم و منیزیم است که در اثر گرم شدن، به رسوب آهک تبدیل می‌شوند. این رسوبات، در طول زمان در لوله‌ ها، مخازن و ... قهوه ‌ساز شما رسوب کرده و عملکرد آن را مختل می‌کنند.
کاهشِ جریان آب و انسداد: رسوبات، مسیر عبور آب را تنگ می‌کنند و باعث کاهش فشار و جریان آب در قهوه ‌ساز می‌شوند.در موارد شدید، رسوبات می‌توانند به طور کامل، مسیر عبور آب را مسدود کنند و باعث از کار افتادن قهوه ‌ساز شوند.
گرم شدن بیش از حد: رسوبات، مانع از انتقال صحیح گرما شده و باعث گرم شدن بیش از حد قطعات داخلی قهوه ‌ساز و در نتیجه، کاهش عمر مفید آن می‌شوند. در بلند مدت، رسوبات می‌توانند دلیلی بر طعم و بوی نامطبوع قهوه شما باشند.
زنگ زدگی: بلایی دیگر بر سر قهوه‌ ساز شما، آب با سطوح معدنی پایین، می ‌تواند باعث زنگ زدگی قطعات فلزی قهوه ‌ساز، به خصوص مخزن آب شود. زنگ زدگی، نه تنها ظاهر قهوه‌ ساز شما را تحت تاثیر قرار می‌دهد، بلکه می‌تواند طعم قهوه را نیز به خطر اندازد و حتی باعث آلودگی نوشیدنی شما شود.

 

  • ۰۳/۱۲/۰۹
  • فدولا

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی