1.با انتخاب دانه های قهوه مورد علاقه خود و آسیاب کردن آنها شروع کنید. اندازه آسیاب به نوع قهوه ساز شما بستگی دارد؛ بنابراین حتما توصیه های موجود در دفترچه راهنمای قهوه ساز را بررسی نمایید.
2.مخزن آب قهوه ساز برقی خود را با آب سرد و فیلتر شده پر کنید. استفاده از آب سرد، بسیار مهم است؛ زیرا باعث به دست آمدن بهترین طعم از دانه های قهوه می شود.
3.یک فیلتر قهوه کاغذی را در سبد فیلتر قهوه ساز خود قرار دهید. اگر قهوه ساز شما دارای فیلتر دائمی است، مطمئن شوید که فیلتر، تمیز و عاری از تفاله های قدیمی قهوه می باشد.
4.قهوه آسیاب شده را به سبد فیلتر اضافه کنید. مقدار قهوه ای که استفاده می کنید، به ترجیح شخصی شما و قدرت قهوه بستگی دارد. بهترین مقدار قهوه، استفاده از یک تا دو قاشق غذاخوری قهوه برای هر شش اونس آب می باشد.
5.سبد فیلتر را ببندید و مطمئن شوید که سبد به درستی در جای خود محکم شده است. این کار از ریختن تفاله های قهوه در طول فرآیند دم کردن جلوگیری می کند.
6.قهوه ساز برقی خود را روشن کنید و گزینه دم کردنی را که مطابق با ذائقه شما باشد، انتخاب نمایید. برخی از قهوه سازها، گزینه های متعددی برای دم آوری، مانند معمولی یا پررنگ دارند؛ بنابراین مناسب ترین گزینه را برای خود انتخاب کنید.
7.اجازه دهید، قهوه ساز، قهوه را دم کند. زمان دم کردن، بسته به دستگاه و میزان قهوه در حال دم شدن، متفاوت است. به طور معمول، حدود 46 دقیقه طول می کشد تا فرآیند دم آوری کامل شود.
8.پس از اتمام فرآیند دم کردن، کاراف را با دقت از قهوه ساز خارج کنید. در این مرحله، احتیاط نمایید؛ زیرا قهوه ساز و قهوه داخل آن ممکن است، داغ باشند.
9.برای خود یک فنجان قهوه تازه دم بریزید و لذت ببرید. شما می توانید شیر، شکر یا چاشنی دلخواه خود را در این مرحله اضافه کنید.
- ۰۴/۰۲/۳۱