قهوه حاوی آنتی اکسیدان ها و ترکیباتی نظیر کافئین، اسید کلروژنیک، کافستول، تریگونلین و کاهوول است که در مقادیر کم به کاهش التهاب و سایر بیماری ها کمک می کنند. البته، واکنش افراد نسبت به کافئین به عوامل مختلفی نظیر تفاوت های فردی، ژنتیک و ... بستگی دارد.
در نتیجه، نوشیدن قهوه در بعضی افراد سبب افزایش التهاب می شود. به طور کلی، التهاب عوارض مختلفی از جمله عفونت های مکرر، خستگی، درد و مشکلات گوارشی را به همراه دارد. اگر با نوشیدن قهوه، متوجه بروز این علائم شدید، بهتر است مصرف خود را کاهش دهید تا از التهاب جلوگیری کنید.
از لحاظ علمی ثابت شده که کافئین در واقع یک مسکن است. اگرچه تاثیر آن خیلی قوی نیست ولی به تخفیف درد کمک می کند. کافئین، بر گیرنده های آدنوزین که در ایجاد درد نقش دارند، تاثیر می گذارد و باعث تنظیم درد می شود. به همین دلیل، در بسیاری از داروهای مسکن، از کافئین استفاده شده است.
- ۰۴/۰۳/۰۶