بهترین بسته بندی قهوه، ظرف بسته شده تحت خلأ است. دانه های قهوه تازه بو داده شده، به مدت یک هفته پس از برشته شدن، مقدار کمی گاز آزاد می کنند. این گازهای منتشر شده به راهی برای خروج نیاز دارند.
دریچه یک طرفه، روی بسته بندی ها بسیار مهم است زیرا ورود کوچک ترین مقدار هوای به بسته ها باعث می شود دانه های قهوه تازه بو داده شده، سریع تر کهنه شوند و دانه ها بوی خارج را جذب می کنند. به این ترتیب، بو و طعم خاص قهوه از بین می رود.
*** برای خرید تازه ترین قهوه، اینجا را کلیک کنید.
- ۹۹/۱۲/۱۴