فدولا

تاثیر قهوه بر درمان بیماری ها

فدولا

تاثیر قهوه بر درمان بیماری ها

۷ مطلب در دی ۱۴۰۲ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

پودر قهوه فوری به همراه قاشق

"قهوه فوری از قهوه واقعی تهیه می شود." برای تهیه آن، پودر قهوه درست مثل قهوه معمولی دم آوری می شود، حتی دانه های آن به همان روشی که برای تهیه قهوه دم شده معمولی مورد استفاده قرار می گیرد، برشته و آسیاب می شوند. پس تفاوت در چیست؟! تفاوت اصلی میان قهوه معمولی و قهوه فوری، در واقع میزان آب است! در فرایند تهیه قهوه فوری، پس از اتمام فرآیند دم کردن، تمام آب موجود در قهوه فوری حذف می شود و به همین دلیل، کریستال های قهوه کم آبی به دست می آیند که منتظر اضافه شدن آب هستند.

تفاوت دیگری که مابین قهوه معمولی و قهوه فوری وجود دارد، به نوع دانه های قهوه مورد استفاده بر می گردد. قهوه های دم شده معمولی، اکثرا دارای دانه های عربیکا هستند یا از مخلوطی از دانه های عربیکا و روبوستا تهیه شده اند که دانه های عربیکا، سهم بیشتری در تشکیل پودر قهوه دارند. این موضوع، به مرغوبیت و محبوبیت بیشتر دانه های عربیکا بر می گردد؛ به گونه ای که دانه های عربیکا، با وجود کشت سخت تر و مقاومت کمتر در برابر آفات، در حدود 60 درصد از دانه های قهوه تولید شده در سطح جهان را تشکیل می دهند. این در حالی است که برای ساخت قهوه فوری، بیشتر از دانه های روبوستا استفاده می شود که در هنگام خرید قهوه فوری می توانید نوع دانه مورد استفاده را بر روی بسته بندی محصول ببینید.

احتمالا برایتان سوال شده است که چرا در تهیه قهوه فوری، بیشتر از دانه های روبوستا استفاده می شود؟ دلیل این امر نیز مشخص است. دانه های قهوه عربیکا، گران تر از دانه های روبوستا هستند. اگر در نظر بگیریم که یکی از اهداف اصلی تولید قهوه فوری، دستیابی به محصولی با قیمت کمتر و آماده سازی راحت تر است، می توان فهمید که چرا به جای دانه های عربیکا، اکثرا از روبوستا برای تولید قهوه فوری استفاده می شود.

شاید برایتان جالب باشد بدانید که مانند قهوه معمولی، انواع قهوه فوری را نیز می توانید پیدا کنید. برای مثال، بد نیست خرید قهوه فوری از نوع اسپرسو را امتحان کنید. تصور کنید که در کمتر از 5 دقیقه می توانید اسپرسوی خود را بنوشید و دیگر از دردسرهای ریختن پودر در پرتافیلتر و عصاره گیری و... خبری نیست. داستان وقتی لذت بخش تر می شود که این قهوه، تقریباً همان طعم اسپرسوی معمولی را داشته باشد. 

  • فدولا
  • ۰
  • ۰

دانه کامل یا پودر
خرید قهوه به شکل دانه کامل ضروری است. اگر از هیچ یک از توصیه های دیگر که در این راهنما خرید قهوه آمده است، پیروی نمی کنید، خرید دانه های قهوه به صورت کامل را جدی بگیرید. چند دلیل قانع کننده وجود دارد که نشان می دهد خرید دانه های کامل به مراتب بهتر است. البته این موضوع بدین معنی نیست که پودرهای قهوه از کیفیت و مرغوبیت مناسب برخوردار نیستند؛ در واقع انتخاب بین پودر و دانه کامل، همانند انتخاب بین خوب و خوب تر است و ما وظیفه خودمان می دانیم که در این راهنمای خرید قهوه، همه نکات ریز و درشت را بررسی کنیم. ممکن است الان سوالاتی از این قبیل ذهن شما را درگیر کرده باشد که چرا دانه کامل قهوه، انتخاب بهتری است؟ چه تفاوتی میان پودر قهوه و دانه کامل وجود دارد؟ در ادامه می خواهیم به این موضوع بپردازیم.

 

روغن های قهوه
در طول فرآیند برشته کردن، روغن هایی در داخل دانه قهوه تشکیل می شود. این روغن ها در زمان دم کشیدن قهوه، نوشیدنی تان را غنی کرده و به قهوه شما، قوام و بافتی مناسب می بخشند. کامل نگه داشتن قهوه تا زمان استفاده از آن، به حفظ شدن روغن ها در داخل دانه کمک می کند. اگر قهوه را زودتر آسیاب کنید، این روغن ها از بین می روند و ممکن است یک فنجان قهوه آبکی نصیب تان شود! از طرف دیگر، خرید قهوه با دانه کامل به شما کمک می کند تا سطح برشته شدن را بررسی کنید. وقتی قهوه به شکل دارک، رست می شود، روغن ها به سطح دانه قهوه رفته و موجب ایجاد یک درخشش براق در قسمت بیرونی دانه می شوند. حال اگر قهوه را به صورت آسیاب شده بخرید، روغن ها در تفاله ها مخلوط شده و قضاوت در مورد سطح برشته شدن را سخت و سخت تر می کنند.

 

منبع: فروشگاه اینترنتی قهوه خانه 
 

  • فدولا
  • ۰
  • ۰

دانه های قهوه رنگ روشن

1.عربیکا یا روبوستا
عربیکا و روبوستا، اصطلاحاتی برای نام خاص دانه های قهوه هستند. 70 درصد از قهوه تولید شده در جهان قهوه عربیکا است. با اینکه روبوستا، یا قهوه کافورا، بازار کوچکتری را به خود اختصاص داده است؛ اما همچنان در برخی کشورها، به ویژه ایتالیا، استفاده می شود. روبوستا کافئین بیشتری دارد و در آب و هوای گرم‌ تر و در ارتفاعات پایین‌ تر رشد می‌ کند. همین موضوع می تواند قیمت قهوه عربی را تحت تاثیر قرار دهد. هرچه درصد روبوستا در قهوه عربی ای که خریداری می کنید بیشتر باشد، به طبع قیمت محصول ذکر شده متعادل تر و ارزان تر خواهد بود. 

 

2.میزان رست شدن دانه ها
زمان رست شدن، مدت زمان برشته شدن دانه های قهوه را نشان می دهد. به طور کلی، قهوه‌ های برشته‌ شده به صورت لایت، اسیدیته بیشتری داشته و در مقایسه با رست های مدیوم و دارک، بیشتر طعم اصلی قهوه را حفظ کرده اند. در مقابل، قهوه های دارک رست، نت های برشته و تلخ بیشتری به همراه خواهند داشت.

 

3.طعم قهوه
عطر و طعم قهوه، از آن دست ویژگی هاست که تحت تاثیر پارامترهای زیادی قرار می گیرد و تغییری حتی کوچک در شیوه بسته بندی، نگهداری، حمل و نقل و رست کردن دانه ها، به تغییراتی بزرگ در عطر و طعم قهوه عربی منجر خواهد شد. بنابراین لازم است در هنگام خرید قهوه عربی، سعی کنید قهوه ای را خریداری کنید که اولا تازه بوده و مدت زمان زیادی از تهیه و رست شدن آن نگذشته و ثانیا بسته بندی مناسب و نام تجاری معتبر و شناخته شده ای داشته باشد. ما، در این مجموعه تمام تلاش خود را به کار گرفته ایم تا با بررسی دقیق و ریزبینانه انواع برندها، راه شما برای خرید قهوه عربی و لذت چشیدن یک فنجان قهوه عربی بی همتا را هموار کنیم.

  • فدولا
  • ۰
  • ۰

1. تقویت حافظه بلند مدت
مشخص شده است که نوشیدن قهوه اسپرسو می تواند به تقویت حافظه فرد کمک کند. این نوع قهوه عالی، نه تنها به حفظ اطلاعات ذخیره شده در مغز شما کمک می کند، بلکه می تواند در یادآوری آن اطلاعات نیز مفید باشد. به دلیل اینکه مقدار کافئین قهوه اسپرسو، بالا است، پیشنهاد می کنیم یک فنجان کوچک آن را هنگام صبح بنوشید تا عملکرد حافظه شما را برای کارهای روزمره، تقویت کند. به علاوه، این قهوه می تواند انرژی مضاعفی را در شما به وجود بیاورد.


2. قدرت تمرکز را بهبود می بخشد
نوشیدن قهوه اسپرسو به بدن شما انرژی لازم را می دهد. این انرژی می‌تواند تمرکز مغز بر روی مسئولیت ‌های روزانه‌ تان را بسیار آسان‌ تر کند. مصرف اسپرسو باعث ترشح دوپامین در مغز می شود و می تواند قدرت تمرکز و توجه را افزایش بدهد.


3.اسپرسو حاوی آنتی اکسیدان بالا است
انواع دانه قهوه فله ای، از جمله دانه قهوه اسپرسو، مملو از طیف گسترده ای از آنتی اکسیدان ها است. اسپرسو مانند یک بسته کوچک غلیظ، متشکل از همه آنتی اکسیدان های خوب برای سلامتی بدن عمل می کند. با خرید قهوه آنلاین می توانید این نوشیدنی گرم پرخاصیت را به آسانی در خانه تهیه کنید.


4. عملکرد فعالیت بدنی را افزایش می دهد
نوشیدن یک فنجان قهوه اسپرسو، درست قبل از شروع فعالیت بدنی می تواند عملکرد شما را افزایش دهد. اگر بخواهید در یک رویداد ورزشی یا تمرین روزانه شرکت کنید، قهوه اسپرسو می تواند همراه مناسبی برای کمک به فعالیت بهتر شما باشد.

 

https://ghahvekhane.com/%D9%81%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%88
 

  • فدولا
  • ۰
  • ۰

کیفیت دانه قهوه روبوستا

قهوه روبوستا، یکی از دو گونه تجاری معروف قهوه است که در سطح جهان توزیع و فروخته می شود. این نوع قهوه، معمولاً ارزان‌ تر و تلخ‌ تر از قهوه عربیکا است و بیشتر در قهوه‌ های فوری و مخلوط‌ های اسپرسو استفاده می‌ شود. قیمت قهوه روبوستا تحت تاثیر چندین عامل است که عبارتند از:

شرکت تولید کننده:
با توجه به گستردگی مناطق کشت قهوه و پرطرفدار بودن این محصول، به طبع شرکت های زیادی در زمینه تولید و فرآوری قهوه فعالیت می کنند. بنابراین اگه به دنبال طعم واقعی قهوه روبوستا هستید، باید بهترین شرکت های تولیدکننده در این زمینه را پیدا کنید. ما در سایت قهوه خانه، به عنوان یک باریستای همراه برای شما، تمامی برندهای خوب و سرشناس در زمینه قهوه روبوستا را شناسایی و کالاهای آن ها را موجود کرده ایم تا به آسانی و با خیال راحت، از خرید قهوه روبوستا و نوشیدن آن لذت ببرید.

محل فروش:
بازار رقابتی امروز، مسبب پیدایش تعداد زیادی آنلاین شاپ و فروشگاه در زمینه فروش قهوه شده است. بنابراین شناخت مناسب ترین محل برای خرید قهوه روبوستا بسیار مهم است؛ چرا که فاکتورهایی مانند تازگی قهوه، برندهای طرف قرارداد، میزان تخفیف و ... به محل خرید شما بستگی دارد. ما در آنلاین شاپ قهوه خانه تلاش کرده ایم تا ضمن کنترل و حفظ دقیق شرایط نگهداری قهوه، هم تازگی دانه های قهوه را حفظ کنیم و هم قهوه ها را با تخفیف خوبی به دست مشتریان خود برسانیم.

تقاضای جهانی:
با افزایش هزینه زندگی در سراسر جهان، مصرف‌کنندگان به دنبال گزینه‌ های ارزان‌ تر قهوه هستند که باعث افزایش تقاضای قهوه روبوستا شده است. همچنین، برخی از تولید‌کنندگان و برندهای قهوه سعی دارند با استفاده از بیشترین قهوه روبوستا در ترکیبات خود، هزینه‌ های خود و مصرف کنندگان را کاهش دهند.

تولید جهانی:
تولید قهوه روبوستا به شدت تحت تاثیر شرایط آب و هوایی و بیماری‌ های گیاهی است. برخی از کشور‌ های بزرگ تولیدکننده قهوه روبوستا عبارتند از: برزیل، ویتنام و اندونزی. 

خشکسالی:
در سال ۲۰۲۳، خشکسالی شدید در برزیل باعث کاهش ۴۰ درصدی تولید قهوه روبوستا در این کشور شده است. همچنین، پدیدۀ ال نینیو که باعث تغییرات نامطلوب در دما و بارش در منطقۀ جنوب شرق آسیا می شود، ممکن است تولید قهوه روبوستا را در ویتنام و اندونزی به شدت کاهش دهد.

قابلیت پایداری:
قابلیت پایداری گیاه قهوۀ روبوستا نسبت به آفات، بیماری ها و تغییرات آب و هوایی بالاتر از گیاه قهوه عربیکا است. به همین دلیل، بعضی از کشور های تولید کننده سعی دارند با افزایش کشت دانه های روبوستا، به تولید پایدارتری دست یابند. این امر می تواند منجر به افزایش عرضه و کاهش قیمت قهوه روبوستا شود.

  • فدولا
  • ۰
  • ۰

فنجان قهوه وسط مقدار زیادی دانه قهوه

وجود مقدار زیادی آنتی اکسیدان
قهوه بدون کافئین، حاوی آنتی اکسیدان های زیادی است که به بدن، در پیشگیری از بیماری ها، مبارزه با بیماری ها و حفظ سلامت کمک می کند. بسیاری از متخصصان پزشکی پیشنهاد می کنند نوشیدن یا خوردن مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان بالا، به بهبود سیستم قلبی عروقی، مبارزه با سرطان و جلوگیری از بیماری های رایج مانند سرماخوردگی و آنفلوانزا کمک می کند. بنابراین، اگر مشتاق مصرف نوشیدنی های خانواده قهوه هستید؛ اما می خواهید سالم بمانید، خرید قهوه بدون کافئین و بدون شکر یا خامه اضافه، بهترین گرینه برای شماست.

عدم وجود تاثیرات منفی کافئین
یکی از بزرگترین دلایلی که مردم یک نوشیدنی بدون کافئین را برای نوشیدن انتخاب می کنند، اجتناب از اثرات کافئین است. در حالی که کافئین می تواند انرژی و خلق و خوی ملایمی را ایجاد کند و اثرات درمانی بسیاری دارد؛ اما برخی از عوارض جانبی نامطلوب نیز وجود دارند که ممکن در اثر مصرف کافئین ایجاد شوند.

افرادی که به کافئین حساس هستند، می توانند بدون نگرانی قهوه بدون کافئین بنوشند. قهوه بدون کافئین، قهوه ای است که درصد قابل توجهی از کافئین آن حذف شده است. شرکت های تولید کننده قهوه بدون کافئین به طور معمول بیش از ۹۰ تا ۹۵ درصد از کافئین موجود در قهوه معمولی را حذف می کنند و تنها درصد ناچیزی از کافئین در قهوه باقی می ماند که قابل چشم پوشی است. با این حال، بسیاری از طعم ها و ویژگی های یک فنجان قهوه معمولی حفظ خواهد شد و در زمان خرید قهوه بدون کافئین، هرگز نباید نگران از دست دادن طعم واقعی قهوه باشید.

  • فدولا
  • ۰
  • ۰

اگر مطالب زیادی در مورد کیفیت قهوه یا راهنمای خرید قهوه مطالعه کرده باشید، احتمالا متوجه خواهید شد که طراوت قهوه، زیاد به چشم می آید. به این دلیل که تازگی، یکی از مهم ترین عواملی است که در تعیین کیفیت قهوه نقش دارد. یکی از سوالات متداولی که در راهنمای خرید قهوه باید به آن پاسخ داده شود، این است که قهوه بعد از برشته شدن چه مدت تازه می ماند؟ 
متأسفانه تحقیقات مناسب در مورد این موضوع، کمی کمیاب هستند. حتی اگر اصطلاح نایاب را در مورد آن بکار ببریم، اشتباه نکرده ایم! روغن موجود در قهوه، ترکیبات آروماتیک معطر و سایر مواردی که ذکر شدند، مجموع اطلاعاتی هستند که از مقالات مختلف راهنمای خرید قهوه به دست آمده اند. دلایل علمی پنهان در پشت اهمیت تازگی قهوه، بسیار گسترده و جذاب است؛ اما نکته اصلی این است که قهوه تازه، طعم خوبی دارد؛ در حالی که طعم قهوه کهنه چندان خوشایند و دلنشین نیست.
شاید این امر بدیهی به نظر برسد؛ اما وقتی قهوه را از فروشگاه آنلاین یا کافه می خرید، به بسته بندی آن نگاهی بیندازید و ببینید آیا برشته شده است یا خیر. اکثر شرکت هایی که در زمینه رست قهوه فعالیت دارند، از تولیدی های کوچک گرفته تا شرکت های رده بالا، تاریخ برشته شدن قهوه را در جایی روی بسته بندی آن می نویسند. اگر قهوه ای که خریداری کرده اید، ظرف یک الی دو هفته گذشته رست شده باشد، یک انتخاب طلایی داشته اید!

 

  • فدولا