فدولا

تاثیر قهوه بر درمان بیماری ها

فدولا

تاثیر قهوه بر درمان بیماری ها

۷ مطلب در فروردين ۱۴۰۳ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

دانه قهوه خام

توجه به میزان ماندگاری قهوه 
مهم است دانه هایی که خریداری می کنید، ماندگاری کافی داشته باشند؛ در غیر اینصورت تفاوتی نمی کند خرید قهوه خام یا رست شده را انجام داده باشید؛ به هرحال، کهنگی دانه ها شما را آزرده خاطر خواهد کرد. قهوه خامِ خوب، حداکثر باید در طی یک سال پس از برداشت استفاده شود و بنابراین، بهتر است دانه های قهوه خود را در مقادیر کم خریداری کنید. ثابت شده است که قهوه خام، ماندگاری کمتری نسبت به قهوه رست شده دارد؛ زیرا قهوه در حین برشته شدن، تمام رطوبت خود را از دست داده و در نتیجه، احتمال پوسیدگی آن کاهش می یابد. بنابراین اگر در فکر خرید قهوه خام هستید، باید این نکته را مدنظر قرار دهید.

کنترل میزان مواد شیمیایی استفاده شده در قهوه
اکثر مردم نوشیدن قهوه بو داده را ترجیح می دهند؛ زیرا طعم بسیار بهتری دارد و آسیاب کردن آن آسان تر است. عیب دانه های قهوه بو داده این است که در هنگام برشته کردن، مواد شیمیایی مضری از جمله بنزوپیرن در آن ها تشکیل می شود که خاصیت سرطان زایی دارد. قهوه برشته شده همچنین دیترپن های تیره رنگی تولید می کند که ماهیت سرطان زا دارند.

  • فدولا
  • ۰
  • ۰

یک فنجان قهوه و مقداری قهوه آسیاب نشده

شاید این امر بدیهی است که راحتی خرید اینترنتی قهوه، با هیچ یک از روش های دیگر خرید قهوه قابل مقایسه نیست. اما داستان به همین جا ختم نمی شود. برای نشان دادن اهمیت راحتی خرید قهوه انلاین، باید به این موصوع اشاره کنیم که بخش بالایی از فروش قهوه آنلاین ما، در اوایل صبح و عصر اتفاق می افتد؛ یعنی درست در همان زمانی که اکثر خرده فروشی های محلی تعطیل هستند. برای همه واضح است که راحتی خرید خارج از ساعت، آن هم در خانه، عامل اصلی رشد خرید قهوه انلاین و همچنین سایر اقلام مواد غذایی بوده است.

یک مزیت اضافی برای راحتی خرید قهوه انلاین، تمام اطلاعاتی است که اکنون در وب سایت خود برای کمک به اطلاع رسانی و تصمیم گیری خریداران ارائه می دهیم. اکثر آنلاین شاپ ها توضیح می دهند که دانه هایشان از کجا آمده است، چه طعمی دارند و چگونه خریداران باید قهوه را برای دریافت بهترین نتیجه، دم کنند. این اطلاعاتی است که بسیار فراتر از آن چیزی است که هر فروشنده دیگری می تواند در اختیار شما بگذارد. برای مثال راهنمای خرید قهوه، خرید دانه قهوه عربیکا و ... برخی از شلوغ ترین صفحات در وب سایت ما هستند. این نشان می دهد که خریداران در جستجوی اطلاعات کامل برای محصولی هستند که قرار است خریداری کنند. 

  • فدولا
  • ۰
  • ۰

امکان بسته بندی اختصاصی قهوه

یکی از مهم ترین بخش های ساخت یک برند قهوه با برچسب خصوصی جدید، تهیه نوع مناسب قهوه از عمده فروشی است. در حالی که بیشترین تمرکز شما معطوف به بازاریابی و خرده فروشی موفقیت آمیز دانه های قهوه است، در ابتدا باید زمان قابل توجهی را برای یافتن مکان مناسب برای خرید عمده قهوه اختصاص دهید. قبل از شروع فرآیند تهیه قهوه، باید در مورد نوع دقیق قهوه و مشخصات طعمی که به دنبال آن هستید، فکر کنید. به طور دقیق تر، این راهنما به شما کمک می کند که پیش از خرید عمده قهوه، چگونه تصمیمات مورد نیاز را بگیرید:

  • چه نوع قهوه ای را باید بخرید؟(دانه کامل، از قبل آسیاب شده، از قبل برشته شده)
  • خرید قهوه کدام کشور بهتر است؟
  • در انواع رست قهوه باید به دنبال چه چیزهایی باشیم؟
  • می خواهید قهوه تان چه طعمی داشته باشد؟
  • چه قیمتی / حجمی برای شما بهترین بازده را خواهد داشت؟

این راهنما برای کسانی در نظر گرفته شده است که می خواهند در مورد جزئیات خرید عمده قهوه اطلاعات بیشتری کسب کنند تا بتوانند قهوه را به صورت عمده از طریق یک مرجع معتبر خریداری کنند.

  • فدولا
  • ۰
  • ۰

یک فنجان قهوه کافئین بالا و یک سرتاس دانه قهوه

یک تیم تحقیقاتی ایتالیایی یک مطالعه با استفاده از قهوه روبوستا انجام دادند و دریافتند که قهوه دم سرد، دارای عطر و طعم کمتری است؛ اما بیشترین محتوای کافئین در هر وعده را دارد. این موضوع به دلیل مدت زمان خیساندن قهوه و دمایی است که قهوه در آن خیسانده می شود؛ به دلیل همین محتوای زیاد کافئین است که قهوه سرد اغلب قبل از مصرف با آب یا شیر رقیق می شود.

مقدار قهوه ای که دم می کنید نیز بر قدرت و سطح کافئین قهوه تأثیر می گذارد. بسیاری از قهوه سازها پیشنهاد می کنند که دو قاشق غذاخوری قهوه را در شش اونس آب دم کنید. این مقدار برحسب تجربه به دست آمده است و هیچ دستورالعمل قاطعی در این زمینه وجود ندارد. آن چه واضح است، این است که اگر قهوه بیشتری اضافه کنید؛ اما در ازای آن از آب بیشتری استفاده نکنید، قهوه شما از نظر غلظت، طعم و کافئین، قوی تر خواهد بود. 

حتی می توانید برعکس این کار را انجام بدهید؛ همان دستوری که در تهیه ریسترتو از آن استفاده می شود. ریسترتو، یک نوشیدنی از خانواده اسپرسو است؛ با این تفاوت که حجم آبی که برای تهیه آن مورد استفاده قرار می گیرد، نصف مقدار آبی است که برای تهیه اسپرسو مورد نیاز است. در نتیجه، یک شات نوشیدنی غلیظ و با محتوای کافئین بالا به دست می آید.

https://ghahvekhane.com/%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%81%D8%A6%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7

  • فدولا
  • ۰
  • ۰

یک گونی قهوه آسیاب نشده

قهوه خام به دلیل تأثیر آن بر کاهش وزن، شهرت خاصی به دست آورده است. هدف بسیاری از علاقه مندان به خرید قهوه خام، کاهش وزن بی دردسر است. یک مطالعه آمریکایی-هندی توانست ثابت کند که با کمک قهوه خام می توان بدون هیچ تغییری در رژیم غذایی روزانه، چربی بدن را به میزان قابل توجهی کاهش داد. 

در یک مطالعه، به 16 فرد دارای اضافه وزن که به سه گروه تقسیم شدند، کپسول های مختلف حاوی عصاره قهوه سبز در مدت 22 هفته داده شد. در حالی که یک گروه کپسول های حاوی 1050 میلی گرم عصاره قهوه سبز را مصرف کردند، گروهی دیگر کپسول هایی حاوی 700 میلی گرم عصاره دریافت کردند. با این حال، گروه دیگری در همان دوره کپسول های دارونما مصرف کردند. طبیعی است که آزمودنی ها نمی دانستند در کدام گروه قرار گرفته اند و کدام کپسول را دریافت می کنند.

پس از 22 هفته، مشخص شد افرادی که کپسول های حاوی 1050 میلی گرم عصاره را مصرف کرده بودند، به طور متوسط هشت کیلوگرم کاهش وزن داشتند. این در حالی است که افراد مورد آزمایش در طول دوره مطالعه، کالری دریافتی خود را محدود نکرده بودند. گفته می شود نیروی پشت این اثر فوق العاده، اسید های کلروژنیک و کافئین موجود در قهوه خام است. این ترکیبات، اثر بازدارنده ای بر جذب قند در روده دارند. 

  • فدولا
  • ۰
  • ۰

یک سرتاس دانه قهوه کافئین بالا

زمانی که در مورد خرید قهوه کافئین بالا بحث می شود، شما باید ابتدا اطلاعاتی در مورد این نوع قهوه داشته باشید تا بتوانید به درستی تصمیم بگیرید. قهوه های کافئین بالا از 2 منظر رتبه بندی می شوند؛ قهوه هایی که سطح کافئین بالایی دارند و قهوه هایی که طعم قوی دارند:

 

طعم قوی تر قهوه
اگر خواهان یک طعم قوی تر در قهوه خود هستید، ۴ پیچ تنظیم در اختیار شماست! قهوه با تنظیم میزان آسیاب کردن، برشته کردن، روش دم کردن یا نسبت آب به پودر می تواند طعم قوی تری داشته باشد. برای درست کردن یک قهوه قوی، می توانید هر چهار عامل یا برخی از آن ها را تغییر دهید.  برای مثال در هنگام تهیه اسپرسو، اگر اندازه ذرات شما به اندازه کافی ریز نباشد، یک قهوه آبکی نصیبتان خواهد شد؛ چرا که ذرات درشت، مقاومت کافی را در برابر جریان پرفشار آب جوش در پرتافیلتر ایجاد نمی کنند و عصاره گیری به صورت صحیح انجام نمی شود. این مورد، تنها یک مثال از تغییرات ساده ای بود که می توانید اعمال کنید تا قهوه ای قوی تر و غنی تر داشته و از خرید قهوه کافئین بالای خود راضی شوید.

 

کافئین بیشتر قهوه
قهوه ای که محتوای کافئین بالاتری دارد نیز به عنوان یک قهوه قوی شناخته می شود. برای اینکه در هنگام خرید قهوه کافئین بالا، سردرگم نشوید و بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید، باید دانه هایی که میزان کافئین بیشتری دارند و همچنین فاکتورهایی که منجر به افزایش محتوای کافئین دانه ها می شوند را بشناسید. در ادامه، همه این موارد را ذکر خواهیم کرد تا بتوانید خرید قهوه کافئین بالا را با خیال راحت انجام دهید و یک فنجان نوشیدنی لذت بخش را تجربه کنید.

  • فدولا
  • ۰
  • ۰

عوارض قهوه عربیکا

در حالی که خرید قهوه عربیکا و مصرف متوسط 1 تا 2 فنجان قهوه عربیکا در روز برای اکثر افراد بی خطر به نظر می رسد؛ اما نوشیدن بیش از حد قهوه عربیکا می تواند عوارض جانبی خاصی ایجاد کند. در اینجا برخی از رایج ترین عوارض قهوه عربیکا را بررسی کرده ایم:

 اضطراب و مشکل در خواب:
کافئین موجود در قهوه با مسدود سازی جایگاه آدنوزین در CNS، سیستم عصبی شما را تحریک می کند. برای برخی افراد، دریافت کافئین بیش از حد، می تواند باعث اضطراب، بی قراری یا ناتوانی در خوابیدن شود. کسانی که به کافئین حساس هستند ممکن است این اثرات را حتی پس از یک فنجان قهوه تجربه کنند.

فشار خون بالا:
اگرچه هر فنجان قهوه عربیکا ممکن است کمی فشار خون را افزایش دهد؛ اما این اثر در افرادی که به طور منظم قهوه می نوشند کاهش می یابد. در نقطه مقابل، برخی از افراد ممکن است به اثرات قهوه بر فشار خون حساس تر باشند. مصرف زیاد قهوه، با افزایش خطر ابتلا به فشار خون بالا، به ویژه در افراد دارای ژنتیک خاص مرتبط است. زنان باردار باید مصرف قهوه را محدود کنند تا از افزایش فشار خون جلوگیری کنند؛ چرا که فشارخون بالا می تواند خطر برخی عوارض بارداری را افزایش دهد.

کاهش جذب مواد معدنی:
قهوه عربیکا، حاوی پلی فنول هایی به نام اسیدهای کلروژنیک است که می توانند به آهن متصل شده و جذب آن را کاهش دهند. افرادی که مستعد کم خونی هستند، باید احتیاط کنند؛ به خصوص اگر آهن را از غذاهای گیاهی دریافت کنند. قهوه همچنین ممکن است مانع جذب منگنز شود.

وابستگی:
برای افرادی که به طور منظم قهوه می نوشند، پرهیز ناگهانی از قهوه ممکن است باعث علائم ترک شود. علائمی از جمله خستگی، تحریک پذیری، تمرکز ضعیف و سردرد.

سوزش سر دل و زخم معده:
قهوه، اسفنکتر مری را شل می کند و به اسید معده اجازه می دهد وارد مری شده و باعث سوزش سر دل یا علائم ریفلاکس شود. همچنین ممکن است پوشش داخلی دستگاه گوارش را تحریک کند و به طور بالقوه باعث ایجاد زخم معده شود. در نتیجه کسانی که مبتلا به رفلاکس یا زخم معده هستند، باید مصرف قهوه را محدود کنند یا به طور کامل از آن اجتناب کنند.

  • فدولا