فدولا

تاثیر قهوه بر درمان بیماری ها

فدولا

تاثیر قهوه بر درمان بیماری ها

۸ مطلب در بهمن ۱۴۰۲ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

انواع دانه قهوه و پودر قهوه

اولین روش تجاری موفق کافئین زدایی قهوه در سال 1903 توسط لودویگ اختراع شد. روزلیوس، یک تاجر قهوه آلمانی و موسس شرکت Kaffee HAG بود که روش مخصوص به خود، موسوم به روش روزلیوس را ابداع کرد. در فرآیند رزلیوس، دانه های قهوه با محلول آب نمک (آب نمک) بخار می شوند و سپس با یک حلال شیمیایی به نام بنزن تصفیه می شوند تا کافئین استخراج شود.  این فرآیند دیگر مورد استفاده قرار نمی گیرد؛ زیرا محققان دریافتند که مصرف بنزن، حتی در مقادیر کم می تواند باعث بروز سرطان در انسان شود. 

با این حال، در حال حاضر راه های ایمن تر و بهتری برای کافئین زدایی دانه های قهوه وجود دارند که طی سالیان اخیر به تدریج ابداع شده اند و آنقدر با سابقه نیستند. اگرچه راه های زیادی برای تولید قهوه بدون کافئین وجود دارد، اما هر فرآیند، شامل خیساندن دانه ها در آب گرم پس از برداشت است. با انجام این کار قبل از برشته کردن، طعم لذیذ آن حفظ می شود و در عین حال دانه ها را نرم می کند تا کافئین به راحتی حذف شود. اما اگر مایل به خرید قهوه کافئین بالا هستید می توانید روی عبارت مورد نظر کلیک کنید.

  • فدولا
  • ۰
  • ۰

انواع قهوه آسیاب نشده

طبیعتا بعد از تازگی و مرغوبیت یک کالا، مهمترین فاکتوری که در خرید قهوه، به خصوص خرید قهوه اینترنتی نقش دارد، قیمت آن است. زمانی که در مورد قیمت قهوه صحبت به میان می آید، باید به موارد زیادی توجه کنید. برای مثال چه نوع دانه ای را خریداری می کنید؟ دانه ها در چه سطحی رست شده اند؟ منشا دانه ها از کجاست؟ همه چیزهایی که از زمان کاشت قهوه تا تهیه یک فنجان نوشیدنی دخیل هستند، می توانند قیمت قهوه را متاثر کنند. اما می خواهیم این موضوع را کمی کلی تر بررسی کنیم. آنچه مشخص است، این است که خرید قهوه انلاین، یک هزینه اضافی را به شما تحمیل خواهد کرد و آن، هزینه پست است.

ولی چه چیزی باعث می شود خرید قهوه انلاین تا این حد پرطرفدار باشد؟ دلایل آن را در پایین ذکر کردیم. شاید مجبور باشید برای پست هزینه کنید؛ ولی مطمئن باشید کیفیت و مرغوبیت کالایی که دریافت می کنید و همچنین تنوعی که ما در اختیارتان خواهیم گذاشت را در هیچ فروشگاه دیگری نخواهید یافت. مورد دیگری که باید به آن توجه کنید، حذف واسطه ها هست. ما در این مجموعه سعی داشته ایم تا با حذف واسطه هایی که منجر به افزایش قیمت تمام شده کالا برای مشتریان می شوند، محصولی با کیفیت را با قیمتی کمتر به دست طرفداران خرید اینترنتی قهوه برسانیم. 

  • فدولا
  • ۰
  • ۰

اکسیداسیون
اکسیژن برای طعم قهوه مضر است. هنگامی که قهوه را آسیاب می کنید، روغن ها و ترکیبات طعم دهنده که درون آن حفظ شده اند، ناگهان در معرض اکسیژن قرار می گیرند. وقتی روغن های قهوه و سایر ترکیبات موجود در آن، اکسیده می شوند، می توانند فاسد شوند و هنگام دم کردن قهوه، طعم بدی ایجاد کنند. قهوه اکسید شده می تواند طعم و رایحه ای نامطبوع داشته باشد؛ تا جایی که شما را از خرید های بعدی تان منصرف کند و خاطره ای بد برایتان به یادگار بگذارد. 

 

ترکیبات آروماتیک فرار
هنگامی که قهوه شما آسیاب می شود، ترکیبات معطر فرار که هیجان انگیزترین بخش یک فنجان قهوه را تشکیل می دهند، در چند دقیقه اول آزاد می شوند. این موضوع می تواند خوب یا بد باشد. اگر قهوه بلافاصله دم شود، این مواد معطر، به عنوان طعم دهنده در قهوه شما آزاد شده و طعم و عطری لذت بخش و غنی ایجاد خواهند کرد؛ اما اگر قهوه را بیش از چند دقیقه قبل از دم کردن آسیاب کنید، مواد معطر فرار به هوا می روند و دیگر از آن عطر و طعم اصیل قهوه، چیزی نصیب تان نخواهد شد!

 

خرید آسیاب قهوه
یک راهنمای خرید قهوه خوب، باید همه مزایا و معایب را به صورت موازی بررسی کند؛ چرا که طیف وسیعی از خریداران برای پیدا کردن محصول مناسب خود، این مطلب را خواهند خواند؛ از قهوه خور های ماهر گرفته تا کسانی که برای اولین بار می خواهند نوشیدن قهوه را امتحان کنند. در کنار مزایایی که برای خرید دانه های کامل قهوه گفته شد، نباید دردسرهای آن را نیز از قلم انداخت. خرید آسیاب مناسب برای پودر کردن دانه های قهوه، یکی از معایب خرید دانه های کامل است. اینکه چگونه یک آسیاب قهوه را انتخاب کنید، بحث دیگری است که در این مقاله نمی گنجد؛ اما اگر صاحب یک کسب و کار در زمینه قهوه هستید یا در مورد طعم و عطر قهوه خود بسیار سخت گیرید، این هزینه در برابر چیزی که به دست می آورید، ناچیز خواهد بود.

 

  • فدولا
  • ۰
  • ۰

لاواتزا (Lavazza):
یکی از قدیمی‌ ترین و محبوب‌ ترین برندهای قهوه ایتالیایی است که از سال ۱۸۹۵ فعالیت می‌ کند. لاواتزا مدل سوپر کریما اسپرسو، یکی از محصولات پرفروش آن است که از ترکیبی از دانه‌ های عربیکا و روبوستا تشکیل شده است. این اسپرسو دارای یک رست دارک فرانسوی قوی با طعم‌ هایی از شکلات، گردو و میوه‌ های خشک است.

  

کیکینگ هورس (Kicking Horse):
یک برند قهوه کانادایی است که از سال ۱۹۹۶ شروع به کار کرده است. کیکینگ هورس تمام محصولات خود را از دانه‌ های ارگانیک و تجارت عادلانه تهیه می‌ کند. کیکینگ هورس مدل کیک اس، یکی از محصولات محبوب آن است که از ترکیبی از دانه‌ های عربیکا و روبوستا از اندونزی، آمریکای جنوبی و مرکزی ساخته شده است. این اسپرسو دارای یک رست دارک قوی با طعم‌ هایی از چوب، شکلات تلخ و مرکبات است.

  

انتلیجنسیا (Intelligentsia):
یک برند قهوه آمریکایی است که از سال ۱۹۹۵ در شیکاگو فعالیت می‌ کند. انتلیجنسیا با تأکید بر کیفیت و تازگی قهوه‌ های خود شناخته شده است. انتلیجنسیا مدل بلند هاوس، یکی از محصولات مشهور آن است که از ترکیبی از دانه‌ های عربیکا از اتیوپی، کلمبیا و گواتمالا تشکیل شده است. این اسپرسو دارای یک رست لایت با طعم‌ هایی از سیب، مرکبات، نیشکر و شکلات شیری است.

  • فدولا
  • ۰
  • ۰

یکی از سوالات مهم که درباره آماده کردن قهوه با موکاپات مطرح می شود این است که ما کدام یک از انواع قهوه را می توانیم با این دستگاه آماده کنیم؟ قهوه اسپرسو یا قهوه عربیکا یا قهوه ترک یا قهوه فوری یا قهوه کافئین بالا؟ موکاپات شناخته شده ترین اسپرسوساز برای استفاده روی اجاق گاز است، اما در واقع فقط قهوه اسپرسو را آماده نمی کند. این دستگاه یک قهوه ساز بسیار قوی است که شبیه اسپرسوساز عمل می کند؛ اما مانند یک اسپرسوساز واقعی، حالت کف آلود را روی قهوه تشکیل نمی دهد و طعم و مزه قوی را ایجاد نمی کند. با موکاپات می توانید مقدار بیشتر نسبت به یک شات اسپرسو معمولی آماده کنید.
این نوع عملکرد به معنای آن است که اگر هم دانه قهوه اسپرسو را آسیاب کنید و با موکاپات آماده سازید، طعم واقعی قهوه را نخواهید داشت! زمانی که موکاپات، آب را وارد دانه های ریز قهوه می کند، تنها به اندازه 1 تا 3 بار آن را تحت فشار قرار می دهد؛ این در مقابل فشار 9 بار در یک دستگاه اسپرسوساز، بسیار اندک است. اما طعم آن به قدری نزدیک به یک اسپرسوساز است که می توانید از قهوه موکاپات به عنوان یک روش پایه، برای افزودن اسپرسو به نوشیدنی های اسپرسودار، مانند لاته، لاته سرد و غیره استفاده کنید.

 

  • فدولا
  • ۰
  • ۰

یک فنجان قهوه و مقداری قهوه آسیاب نشده

از نظر ما، این مهم ترین نکته و احتمالا دلیل کافی برای خرید قهوه انلاین است. قهوه، چه به صورت دانه و چه به صورت آسیاب شده، محصولی فاسد شدنی است و بسیاری از مردم از سرعت این اتفاق شگفت زده می شوند. نظرات متفاوتی در مورد سرعت از بین رفتن قهوه وجود دارد؛ اما در صنعت، مطمئناً اتفاق نظر وجود دارد که هر چه قهوه تازه تر باشد، طعم بهتری دارد.

عوامل مختلفی از جمله سطح برشته شدن، بسته بندی و اینکه قهوه به صورت دانه کامل است یا آسیاب شده، بر روی سرعت از بین رفتن آن تأثیر می گذارند؛ اما، اکثر برشته کنندگان موافق هستند که دانه های قهوه هفت تا چهارده روز پس از برشته شدن به حداکثر میزانِ طعم خود می رسند. (یعنی بهترین طعم خود را دارند.) برخی توصیه می کنند که از دانه های قهوه در مدت دو هفته پس از رست شدن استفاده کنید؛ اما بسیاری پیشنهاد می کنند تا چهار هفته یا حتی شش هفته نیز قهوه کاملاً خوب است و نمی توان ایرادی بر آن وارد کرد. ما متوجه شدیم که بسیاری از قهوه ها بعد از چهار هفته هنوز طعم عالی دارند؛ اما فقط تعداد کمی از آنها بعد از شش هفته طعم خوب خود را حفظ می کنند. وقتی قهوه تان را آنلاین می خرید، قهوه را در همان سطح تازه ای دریافت می کنید که اگر خودتان از یک روستر خریداری می کردید، نصیبتان می شد. 

از آنجایی که قهوه ها در دسته های بسیار بزرگ برشته می شوند، ممکن است ماه ها در انبار یا قفسه مغازه ها بنشینند و همین تأخیر است که می تواند طعم تلخ یا حتی ترش را در قهوه ایجاد کند. به همین دلیل است که گفتیم خرید اینترنتی قهوه، همیشه از خرید قهوه از فروشگاه های مواد غذایی بهتر است. نکته اصلی هنگام خرید قهوه اینترنتی، این است که قهوه تازه رست، سریع ارسال می شود و به دستتان می رسد، که این فرصت را به شما می دهد تا بلافاصله از نوشیدنی های قهوه لذت ببرید.

  • فدولا
  • ۰
  • ۰

قهوه آسیاب نشده در موکاپا

پس از برشته شدن قهوه با دانه های کامل، در طول ۲ تا ۳ ماه پس از رست شدن، دانه های قهوه در سطح ماکسیمم از لحاظ طعم و کیفیت خود هستند و پس از آن، شروع به از دست دادن عطر و طعم خود می کنند. همچنین خوب است به یاد داشته باشید که دانه های کامل بیشتر از قهوه آسیاب شده تازه می مانند و میتوان آنها را تا 4-6 ماه مصرف کرد. این زمان، در مقابل 2-3 ماهی که برای قهوه آسیاب شده وقت دارید، عدد قابل توجهی است. با خرید قهوه اینترنتی، محصولات تازه تری دریافت خواهید کرد و خیالتان از این بابت راحت خواهد بود.

به طور معمول، اکثر فروشگاه ها و کافی شاپ ها، توانایی تعویض کیسه های قهوه را در هر ماه ندارند و فقط می توانند طراوت قهوه را تا حدی حفظ کنند. به همین دلیل است که دانه های قهوه موجود در فروشگاه احتمالاً تازه رست نیستند و کیفیت محصولات آنلاین شاپ های معتبر را ندارند.

  • فدولا
  • ۰
  • ۰

1. تازگی دانه های قهوه
یکی از مهمترین جنبه های یک قهوه خوب، خود دانه آن است. هر چه قهوه تازه تر، بهتر! پس از برشته شدن، دانه های قهوه با قرار گرفتن در معرض اکسیژن، شروع به کهنه شدن می کنند. روست‌ کننده‌ های قهوه معمولاً سعی می‌ کنند با بسته‌ بندی دانه‌ های قهوه در کیسه‌ های گاز گرفته شده، با جلوگیری از ورود اکسیژن به داخل کیسه، از اکسید شدن دانه های رست شده پیشگیری کنند. اما این موضوع که بسته بندی بدین شکل، چقدر قرار است موثر واقع شود، جای بحث دارد. این جاست که اهمیت خرید قهوه خام به چشم می آید. با خرید قهوه خام، دیگر لازم نیست نگران این موضوع باشید که پس از گذشت مدت کوتاهیی، قهوه های خریداری شده قرار است عطر و طعم کهنگی به خود بگیرند. با این حال، باز هم تازگی دانه های قهوه، همیشه حرف اول را می زند. عوامل دیگری که می‌ توانند باعث کهنه شدن دانه‌ های قهوه شوند، نور، رطوبت و گرما هستند؛ بنابراین مهم است که قهوه‌ تان را پس از باز کردن کیسه به‌ درستی نگهداری کنید.

 

2. عرضه و تقاضا
قیمت قهوه خام نیز تقریباً به طور کامل به عرضه بستگی دارد تا تقاضا. چرا که تقاضا، پارامتری نسبتاً غیرکششی است و به صورت خطی افزایش می‌ یابد و بنابراین ممکن است تولیدکنندگان جدید به شدت بر قیمت قهوه تأثیر بگذارند.

 

3. نوع دانه های قهوه
اگر می خواهید به صورت تخصصی یک نوع قهوه خاص را خریداری کنید، باید به دنبال نام های عربیکا و روبوستا در بازار باشید. ویژگی های هر کدام از این دانه ها را پیش از این ذکر کردیم و همانطور که گفته شد، در موارد بسیاری دانه های عربیکا و روبوستا به صورت مخلوط شده عرضه می شوند. بنابراین وضعیت در مورد قهوه های غیرتخصصی که ترکیبی از هر دو نوع دانه قهوه مشهور هستند، تا حدی متفاوت است. عربیکا که بیشتر دم‌ نوش‌ های مرغوب قهوه را تولید می‌ کند؛ اما روبوستا، طعم ضعیف تری دارد. محتوای کافئین بالاتر و طعم تلخ و دودی تر، از سایر ویژگی های بارز و شاخص دانه های روبوستا است.

  • فدولا