فدولا

تاثیر قهوه بر درمان بیماری ها

فدولا

تاثیر قهوه بر درمان بیماری ها

  • ۰
  • ۰

  علائم روماتیسم قلبی

شاید جالب به نظر برسد اما برخی از عوامل وجود دارند که با ایجاد علائمی روند ابتلا به روماتیسم را افزایش می دهند. از جمله مهم ترین این عوامل می توان به موارد زیر اشاره نمود.

  • جنسیت 

روماتیسم در زنان شایع تر از مردان است که این موضوع نشان می دهد ابتلا به روماتیسم یا بروز علائم روماتیسم کاملا وابسته به جنسیت است. جنسیت درمان روماتیسم را هم تحت الشعاع قرار می دهد و سخت تر می کند.

  • سن

روماتیسم در همه سنین می ‌تواند رخ دهد، اما عموما در سنین 30 تا 60 سالگی بروز می ‌کند. هرچه ما به سمت 60 ساله های مبتلا به روماتیسم می رویم و علائم آن ها را بررسی می کنیم متوجه می شویم که علائم روماتیسم در افراد با سنین بیشتر، شدیدتر است.

  • سابقه خانوادگی

در صورت ابتلای یکی از افراد خانواده به روماتیسم، احتمال ابتلای دیگر اعضای خانواده هم افزایش می ‌یابد.

  • ژن‌های خاص

افرادی که انواع خاصی از ژن ‌های گلبول سفید را دارند نسبت به کسانی که ژن ‌های دیگری دارند بیشتر ممکن است به روماتیسم دچار شوند. همچنین علائم روماتیسم در این افراد خود را زودتر نشان می دهد. درمان روماتیسم در صورتی که ژن ها دخیل باشند کمی سخت تر است.

  • عوامل بنیادی

دانشمندان تصور می کنند عوامل دیگری غیر از ژن ها در ایجاد روماتیسم دخالت دارند. این عوامل که بیشتر جنبه ژنی دارند متشکل از برخی اصول بنیادی هستند. تحقیقات وسیعی روی این جنبه از ایجاد روماتیسم در حال انجام است ولی هنوز این عامل به عنوان یک دلیل اصلی برای ایجاد علائم روماتیسم به حساب نمی آید.

  • عفونت

دانشمندان تصور می کنند که دگرگونی جمعیت‌ های میکروارگانیسمی در روده و یا در دهان ممکن است جزو عوامل محیطی باشد که باعث ابتلا به روماتیسم می ‌شود. یکسری شواهد وجود دارد که عفونت اطراف بافت ‌های دندانی عامل خطر برای ابتلا به این بیماری است. با توجه به این میکروارگانیسم ها بسیار متنوع و فراوان هستند، محققان نتوانسته اند به نتایج جامعی دست پیدا کنند.

  • استعمال دخانیات

استعمال دخانیات یکی از عوامل شناخته شده ‌ای است که باعث ابتلا به علائم روماتیسم در افراد می ‌شود، همچنین شواهدی وجود دارد که افرادی که معتاد هستند اگر به این بیماری دچار شوند، نوع شدید آن را تجربه خواهند کرد. تحقیقی که در سال 2011 در دانشگاه ساب همتون انجام شد، نشان داد افرادی که اعتیاد به مواد مخدر دارند در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به این بیماری قرار دارند. همچنین علائم در افراد معتاد، خود را با شدت بیشتری نشان می دهد. درمان روماتیسم افراد معتاد سخت تر است و گاها غیرممکن است.

  • استرس

تحقیق جالبی که در کالج پزشکی لندن انجام شد، نشان داد استرس می تواند احتمال ابتلا به روماتیسم را تا 35 درصد افزایش دهد. شاید به موضوع ساده به نظر برسد اما با رشد جوامع امروزی و افزایش میزان استرس افراد، یک زنگ خطر را به صدا در می آورد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی